Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poradte mi prosim nejaky postrik proti sviluskam co se da pouzit v kvetu. Urcite to tu jeste pohledam ale kdyby nekdo poradil nezlobil bych se.
Jinak PH mě teď začíná zlobit Naleju 5.8 a vytece mi 5.4 tak sem to srovnal tak ze naleju ph 6.3 a vytecemi 5.7 , mam to zvysit na vytoku na PH aspon 5.9 ?
Doufám že nic neposeru a tuhle squadru dovedu do finále. Hodlám pak čistit asi posledních 7 dní a to destilkou a enzymy. Mám je třeba pak ke konci mučit ? jako třeba těch posledních 7 dní co den to jinej trest/stres a napadámě hned UV ozařování, lámání, propichování stonku, tma 24H,a nakonec extremy jako zalití kořenů vřelou vodou nebo dva dny tmy. Co vy nato ? Mohl bych to třeba zkusit jen na pár kytkách a porovnat, když je mám v takovém počtu Jo to udělám
Kámoš co taky jel nějaký lampy tak ten jak viděl že sou paldy malý tak je zažal hned lámat a dost brutálně ohýbat. Normálě !! vrchní palici asi v 40 dnu kvetu chytl a zlomil , tak ze vysela uplne obracene. To kdyz sem videl neveril sem ze to je dobry. Ale jako nakonec palice to zvládly udělaly brutální kolena v místě zlomu a vypadaly neskutčně ! tvrdé a velké no jak ruční granáty. A na kytkách co to neudělal tak jen trapnej vršek
PV + je ne-toxický produkt.
Lze jej použít u rostlin, které byly vystaveny stresu.
PV + lze použít v každém cyklu růstu nebo květu.
Má zároveň jak preventivní tak léčebné učinky proti stresu a sviluškám.
Postřik listí proveďte od dolní k horní části rostliny.
Je doporučeno ošetřit i půdu nebo kokosu.
Postřik můžete opakovat již po 5 dnech.
Lze jej použít 6 hodin před sklizní.
Před použitím dobře protřepejte.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
zdar
nic proti , ale silver box nerovná se diamantovka.... Diamantová folie je lepší než klasická bílá o tom není pochyb dukaz podávám v odkazu srovnání folií.... V silver boxu je nějakej stříbrej mylar či co .
Re: Evel
ano ale to je i ve dvou příspěvcích nad tebou rainman to má v tom odkazu na youtube a já to mám v tom odkazu srovnávání boxů v magazínu legalizace :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdarec RainMane, tak co, dotiahol si to do uspesneho konca? Boli to teda holky G13Skunk alebo tie Fruity Juice? Ak G13-stky tak co na tu odrodu povies?