Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Souhlasim s TIMEm čorka je pěstitel a nebo človek kterí tomu trochu rozumí ale když jsme u toho místa kam si vysadit dobré místo je u zapadlího potúčku. Aspon se nemusite starat o vlahu
chlapi sakra s vami suhlasim, to je jasne, ze casto ak nie vzdy corkari sami pestuju,alebo aspon maju o tom nejake info. A to je to potom naozaj lahke,obzvlast v oblasti kde nie je moc miest na sadenie najst fleky.
Inak to Shadowbox: ten potocik niekde zasity,to by si snad kazdy prial, no nie vzdy taky jestvuje. JE na ako potkanov a ako je zname tym nic neutecie
hmm......... minulu sezonu som s kamosom vysadil ako vzdy na stare dobre miesto. takych 50kytek...a aj na nejake nove mista sme nieco vyhadzali........a asi tak 3kytky sme dali na strom......lol.........to sme len chceli skusit ako sa to tam hore bude darit.....ale ked prisiel cas na zatvu......tak nas niekto pekne dobehol........kurvy jedne corovacke!!!!! vsetko bolo fuc......ostali nam len hole palice..... (( nastastie nas zachranili kytky co boli posadene na strome, tie si nikto nevsimol......(take mensie stastie, lebo boli posadene tesne pri nasom starom mieste, len boli na strome)....najblizsie si toho posadim na strom viac....to len tak pre istotu......
Já to mám na samotě která je dost odlučená od lidí!! Nikdo se tam neobjevil už tak tři roky!! Zásoby dobré hlíny+skleník Půda na uskladnění atd. Prostě pohoděnka!!
LES to je moje terno už pár let.chce to trochu víc péče o půdu a vlasy proti zvířatům a je to úplně v oukeju.jednou mě tama prošli lesníci jak přořezávali stromy a asi byli tak spukaní že si ani nevšimli kytek akorát byly trochu pakatrovany od tech popadanejch stromků,i díky jim tam tetka mam privatní palouček.je to mazec se tam zdýmit a davat si relax a čučet jak to roste.
už aby bylo zas léto.
HoJ Stranger
Jo ted mně napadlo místečko v národnim parku v 1.zoně tam je zákaz
trhání kytek. Je to kravyna ale kdo má chatu někde takhle blízko tak si tam múže vysázet pole a teoreticky by to neměl nikdo sčořit.
Teda kdyby lidi nebyli takový svině!!
Původní příspěvek od Stranger LES to je moje terno už pár let.chce to trochu víc péče o půdu a vlasy proti zvířatům a je to úplně v oukeju.jednou mě tama prošli lesníci jak přořezávali stromy a asi byli tak spukaní že si ani nevšimli kytek akorát byly trochu pakatrovany od tech popadanejch stromků,i díky jim tam tetka mam privatní palouček.je to mazec se tam zdýmit a davat si relax a čučet jak to roste.
už aby bylo zas léto.
HoJ Stranger
Narodni park je v poho, napr podel reky kde nevedou cesty...