Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
31c naprosto v poho to je teplota, se kterou si nemusíš lámat hlavu .To máš i přez léto venku a jak si kytky chrochtaj....Akorát to chce o fous víc zalívat.Teďka sem na takovejch teplotách dojel...
Zdar, dík Nobody, jsi mě uklidnil . Sleduji tvoje počiny zde už delší dobu a je vidět, že se vyznáš...nicméně pořídil jsem lepší odtah (TT100) ten to hodně vylepšil...zbyl ješte nějakej peníz tak jsem si zbastlil 150w sodium OSRAM NAV-T SUPER 4Y(jj už došlo i na mě ) Svítí to jak mamrd oproti CFL, ale taky to jak mamrd topí...Dal jsem to dokupy v pátek, ale na víkendy od toho jezdím pryč, tak jsem tu sodu ještě do skříně nedal, nechtěl sem to nechat bez dozoru, jsou potřeba provédst měření a tak. Tak doufam, že to tam nespálim, a že mi to pod tou sodou ještě nakyne...ty čanky jsou dost bídný (oproti WW tohle dobou.
Tak, zejtra to bude tejden, co jsem namontoval sodík. S lampu nejsou žádný potíže, přestože sem si stavěl vlastní balast, vše je v pořádku. Tlumivka je celkem teplá věc, tak sem na to nasměroval výfuk
Holkám se pod sodou očividně dobře daří. Každá je ale taková jiná. Jedna je dokonce taková zakrslá, protože dost seschla v důsledku špatně seřízenýho blumatu, kterej sem nastavoval narychlo ožralej
Mno rozhodně to asi nebudu kosit v doporučeným 55-60 dnu , je to ještě mladý, ješte to tak 2 tejdny možná snese.