Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ta Sunpulse sestava je masakr, akorát já co jsem to tenkrát načítal a hledal o tom různě info, když jsem kupoval tu na ten poslední týden květu, tak většina těch, co to jela, tak měli ten spinner, kde jich máš víc najednou.. Předpokládám, aby spektrum bylo kompletnější.. Hlavně to měli ve velké místnosti.. Ten stojí ale šílenou raketu a s elektřinou a chlazením to bude taky asi jinde...
Nicméně jsem velmi zvědavý, jak to pod tím poroste a pokvete...
Let it grow
To Zajonc: řezivo asi nebude, pravděpodobně ji nenechám tak narůst, ale kdyby náhodou překvapila, dám případně vědet
To Grazzl: Určitě to je více genetik než je zdrávo, ale znáš to kdo se bojí nesmí do lesa Ne, samozřejmě si to chce pohlídat aby se to nesprclo. Sem zvědav hlavně na LA Confidential a MK Ultra
To Microft: Taky sem na to zvědavej jak to pod tím poroste, holt zkusit se musí pro naše krásky všechno
Celkem sem zasel rovnou do hlíny 30ks semínek, a vylezlo jich nakonec krásných 26kousků Nikdy nenechávám nic předklíčit, neb nemám pocit, že to je ideální, holt příroda si musí pomoci sama
Jak se děvčata vyklubaly se můžete mrknout sami, vše 7 dní pozasetí
Krasotinky 14dní od zasetí...některé se vytahují za světlem, to nevadí pod lampou to ostatní pak doženou Jako zálivku dostávají jen dešťovku s kořenáčem...
Rostlinky se přestali vytahovat a začínají nabývat na mohutnosti, zpevňují stonky a zvětšují listy Vzhledem k použitému substrátu stále bohatě dostačuje zálivka kořenáče s dešťovkou Hnojení začne až po přesazení a umístění pod lampiónem
Po 38.dnech předrůstu v podmínách skleníku, byli děvčata přesazeny do 6,5l květníků a dány pod lampión nastavený na výkon 400W..nyní uvidíme jak se to bude dále vyvíjet
Tak po 7.dnech růstu už se nám to pěkně pohnulo, svítím už 600W Přepnutí na květ vidím maximálně do 12.dne Na té spodní fotce, v pravém dolním rohu(ta kytí s bambusem) je aplikovaný supercropping na Blueberry - jsem zvědav co se z ní ve finále vyklube
Nakonec jsem přepínal v 11.dnu růstu, nyní máme 5.den v květu a prostor už je plně vyplněn Kytí v pravém zadním rohu je Orange Bud - i na tu jsem nakonec musel aplikovat supercropping
Přátelé, přikládám pro názornou ukázku fotečky jak to může dopadnout když se o Vaši milovanou zahrádku stará někdo jiný po mojí měsíční nepřítomnosti to dopadlo takto: silná podvýživa, težká dehydratace, špatné ph a jako bonus svilušky..nicméně jsem započal záchranné práce a uvidíme co se bude dít dále
Ponaučení je prosté: "Starej se sám aneb věřit můžej jen sám sobě"
Tak holky už se za 10.dní celkem vzpamatovali Svilušky dostávaj pomalu, ale jistě na zadek od roztočů, ale ještě to chce alespoň týden až dva aby je vymítili úplně Začínám pomalu s proplachem, sklizeň by mohla být kolem 70.dne....