Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Blackous97 Starter mam tenhle (obr.1)
Poradis mi prosim?
Diky
poradím ti to samé co ostaním.. polož ty věci k sobě vyfoť a já Ti do obrázku dokreslím dráty.. nebo to nakresli jako jusr a správně označ svorky a ještě připiš typ stratéru
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Blackous97 Mam to vyfocene...............poredte nekdo jak to zapojit
Prúser je že tvúj startér SN 58 je semiparalelní a tudíž potřebuje třívývodovodou tlumivku.. Kup jinej startér.. bude to asi levnější než kupovat jinou tlumivku.
Bohužel.
citace:
Původní příspěvek od Blackous97 Nwm, kde to koupit. Poradis mi nakej obchod?
Necham si to poslat postou.
Napis mi primo odkaz na ten starter. Abych nekoupil zase jinej.
Diky
Jé.... sory já jsem si myslel že jsem Ti odpověděl...
Původní příspěvek od Blackous97 A bude to stoprocentne tim starterem?
Abych nekoupil novej a nebylo to samy.
Koupim ten co je v 2. odkazu.
Diky
Ten stratér co jsi nafotil, je tentýž typ jako má jusr o pár příspěvkú výše, říká se mu semiparalelní tyristorový zapalovač a pro svou funkci vyžaduje tlumivku s odbočkou, kterou Ty nemáš.
Protože koupě nové tlumivky by byla dražší než koupě nového startéru, doporučil jsem Ti koupit jiný startér.
citace: