Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos bych chtěl jet passion 1, shamana, durban poison, early girl a lowridera, aby bylo co ke kouření už před hlavní sklizní, jinak loni jsem kupoval seeds od nirvany (new purple power) a nezačalo to ani nakvítat, takže od týhle seed banky už asi nikdy nic
Tak já jsem rozhodl pro letošní out vyzkoušet HASHBERRY(MANDALA) a GREAT WHITE SHARK FEM(GREENHOUSE) dnes objednané. + nějaké ty NO NAME.Sadit budu do foliovníku a chci zkusit nějké ty stromy.
KONČÍM S HULENÍM.TOTO JE MŮJ POSLEDNÍ JOINT ANI HO NEDOKOUŘÍM.
Tak moja vybava zatial vyzera takto:Blackberry od Nectar Seeds,Lowryder,Satori a White Satin od Mandaly,Durban Poison od Nirvany,African Free od EVA Feminised.White Whidow z mojej selekcie ale uvazujem este nad VooDoo fem. a Mazar fem.....zatial takto ale isto este doplnim niecim..
Tak dnes z mandaly dorazila hashberry a durban poison 10 fem. DP, jsem zvedav jak to letos dopadne, loni byl big bang a speed queen. Big bang hone gut, speed zadnej zazrak. Toto bude moje uz 6 tá sezona a poprvé bude tolik vychvalovaný durban, tak jsem na nej zvedav Vlastně ještě 5 bonus seeds safary mix, ale to asi půjde na pokusy....
tak to jsem zvědavej na toho shamana x WW :-D
ja letos pojedu jen noname orotože lítám do zahraničí za prací'(někdy i na týdny ) tak kdyby to pochcípalo ať to pro mě není velká stráta