Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak .. čas na pausu od učení a jak jinak, než rychlým updatem. Musíte uznat, že na to, že je to 35. den od přepnutí a jedu po prachbídnou, ovšem pro mé poměry zcela dostačující, 125 Wattovou úsporkou, která je navíc dual - tudíž Red a Blue spektra nepojedou na 125 ale tak půl/půl cca, je to moc pěkný průběžný výsledek.
A pohled na zahrádku. Příští týden to vyfotím pořádným foťákem. Ale upozorňuju na fakt, že to co tu vidíte, jsou vesměs 2 dobré kytky. Zbylé tři neměly tolik světla a jsou o poznání menší a paličky jsou na tvrdo 2 týdny za těma výš.
Tak sem přidávám konečně kolekci z lepšího foťáku. Jako ... 3 kytky jsou docela dobrý teda, ale 2 jsou hodně zanedbané. Měl jsem opravdu málo prostoru a 3 kytky se jakoby převalily přes ostatní a sosaj světlo, co jim síly stačí.
A všude na threadech vídám fotky hnojek, tak si sem hodím jednu do rodinného alba, ať vidíte, s čím vlastně pracuji. Nově mi po cannafestu přibylo do zálivek toto:
Bud Candy - obsahuje cukry pro roslinu a má krom krutopřísných hustopalic zlepšovat i chuť
B-52 - spousta B-vitamínů pro rostlinu
Bio Booster - toho monstra se dává 1ml/l. Prý to stačí v květové fázi od 5. týdne podávat se základní AB výživou pro kokos pro maximální výsledek a nic jiného krom toho... ale tak co bych to byl za pěstitele, kdybych kytkám odepřel to, na to byly zvyklé.
OverDrive - jak je z názvu patrno, má to být ass-bud-kicker, aneb další super husto-démon paličobobtnák. Má se dávat týden před flushem.
No a tohle všechno jim teda dávám. Omezil jsem teda trošku dávky a klesl pod doporučená množství, abych půdu moc nesolil, ale vynahrazuju to rozmanitostí hnojiv, čímž si myslím, že bude dosaženo značného pokrytí požadovaných látek. Co myslíte ?
V neděli, nejpozději v pondělí, bude update Omlouvám se, nemám teď vůbec čas. Navíc jsem to přehnojil, já trouba a kytky dostali hroznej čoud a je mi hanba to prezentovat. Zůstaňte s námi!
Tak omlouvám se takový delay, ale škola je škola. Kytky jsem teď zaléval vodou a jednou jsem je pořádně propláchl, protože jsem je opravdu slušně přehnojil. Nyní zálivku dělám z Kokosu AB(4ml/l) a Bio Boosteru(1ml/l). Jednou týdně měním Bio Booster za Alga Bloom (4ml/l) a sem tam přidávám Bud Candy (2ml/l) a B-52 vitamíny (1-2ml/l).