Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem zase tady a musím napsat jak to dopadlo.Zaprvé kvalita od jedne do deseti bych dal 10 a množství od jedne do deseti asi tak 4.Jsem zklamany kvalitního hulení je 142g z 10 kytek je to bída.a ještě 55 g ze spodních palic takže propadák.Příště jedu z řezu.Jo a ještě mám 1000 semen.Poprvní jsem měl 7 kytek a dva a pulkrát víc.
Původní příspěvek od mmaall Tak jsem zase tady a musím napsat jak to dopadlo.Zaprvé kvalita od jedne do deseti bych dal 10 a množství od jedne do deseti asi tak 4.Jsem zklamany kvalitního hulení je 142g z 10 kytek je to bída.a ještě 55 g ze spodních palic takže propadák.Příště jedu z řezu.Jo a ještě mám 1000 semen.Poprvní jsem měl 7 kytek a dva a pulkrát víc.
.. kamo - tak to chodi ,,stejně listnate hlavy" mozna tak 70g,.. max! taky jsem mel semena-kdybychom nemeli tak to vypada zase otrochu lepe
a mel jsem rezy..,!
rikal jsem si ze pojedu ze semen ..
tak si vyber potom..
..je treba poucit se z chyb a priste to bude lepsi
Původní příspěvek od mmaall Tak jsem zase tady a musím napsat jak to dopadlo.Zaprvé kvalita od jedne do deseti bych dal 10 a množství od jedne do deseti asi tak 4.Jsem zklamany kvalitního hulení je 142g z 10 kytek je to bída.a ještě 55 g ze spodních palic takže propadák.Příště jedu z řezu.Jo a ještě mám 1000 semen.Poprvní jsem měl 7 kytek a dva a pulkrát víc.
tak vidíš, nemusíš kupovat další semena a můžež si udělat vlastní matku a jako bonus máš hulení na dost dlouho