Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to nikdo nevite o modrejch rolovacich rizlach?!!! za 1. sou sirsi nez ty hubeny OCB a asi i delsi ... takze sou dost f poho a maj je ve vodickove u sherlocka holmese .. takze tydle bych preferoval ze vsech nejvic!!!!!
Důležitým hodnotícím kritériem u papírků by podle mě mělo bejt jak dobře se dají při ubalení bekra (rollbacka) potom odtrhnout, jo já totiž nesnášim když se papírek nechává uhořet, což u OCBéček černejch de dobře protože drží linii trhu kdešto smokingy se zasekávaj a tak občas dojde k protržení džinga což je nepříjemné..
Opalujete papírky nebo je odtrháváte? Balíte rollbacky vůbec? Já bych nic jinýho nevzala do pusy
rollbecky? ja teda nevim ale snad kazdej koho znam bali backrolly votrhavani nebo opalovani? nevidim zednej rozdil vysledek je naprosto stejnej > gdyz mam chut tag vopaluju ale to je spis jenom takovy "urychleni" za strizliveho stafu. Ted uz me je celkem jedno jaky papirky pouzivam:drif jsem se bal bodrejch a cervenejch smokingu jo a bili OCB taky...proste jsem je nemel zmakly a moc to voblizoval > destrukce > rozpad...
Oblibeny mam cerny OCB + gold smoking a cerny podle me jsou naprosto stejny ale mam je radsi
No, fučna je fučna (a takovej vodár! ), sklo je sklo (skolo), ale dobře ubalenej kónus u mne vede. Z papírků nejradši OCB, zlatý Smoking slim a když mi brebtaj pastelky, tak se vymlouvam na stylovost a balim do konopnejch zelenejch smokingů, který ani maximálně neohrabanej neprotrhnu... Ovšem, když je nouze, spokojim se i s tenkejma krátkejma Samsonama, který nosim jako nouzovku v peněžence.
Když chceš trhat po zabalení (důvodem může být třeba to, že chceš dát přenádherný joint někomu jako dárek, a nechceš aby ho zdobila zahnědlá lajna, která smrdí popelem) tak nejdříve po zaschnutí přehni zbývající kousek úplně do protisměru, pořádně silně ale zlehka přežehli hranu nehtem, pak odklop a pomalu trhej PO SMĚRU zabalení! Tak se ti maximálně nepodaří, pokud si málo žehlil hranu, odthnout papír esteticky podle přeložení a otrhneš méně, než je žádoucí, nikoliv však více, což může poškodit slep a což se ti stane, pokud budeš trhat obráceně, tedy proti směru zabalení. Mě to takhle funguje úplně bez problémů a neopálený džoš mi připadá estetičtější. Doufám, že je to alespoň trochu srozumitelné.
Ted se u nas objevily papirky OCB Slim i s filtrama. Proste jsou ty filtry poskladany dio harmoniky. Pak jak si budete chtit utrhnout jeden tak neni problem.
no k tomu backrollu, respektive k zaverecnymu trhani: co takhle ten papirek ohnout proti smeru baleni - vznikne tam takova hrana po ktery prejedu jazykem, vysledkem je naprosto nejuzsi mokrej prouzek, po kterym se ten zbytek da luxusne odtrhnout
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.