Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BloodyBeer jj tu usporku se vyplati koupit - uz je to alespon semi-pro vybaveni ikdyz na sodik se nechyta. Ale ja vidim jeji budoucnost ve vertikalu.
Jo kdyby sis koupil dva kalfasy 60 L - do spodniho udelal diry, do vrchniho dal jeden vetrak na odtah a dovnitr jeste jeden fan na ofuk tak mas skrin jak hovado :-)
at to roste ....
Hele rad bych se te zeptal jestli by melo nakej zadouci efekt 200w usporka 1.vertikalne a druha horizontalne...
Původní příspěvek od SmokeHillz
Hele rad bych se te zeptal jestli by melo nakej zadouci efekt 200w usporka 1.vertikalne a druha horizontalne...
no urcite by to slo udelat ale budes to mit dost presvetlene ---- > tam kde se to bude protinat se to urcite presvetli a tam kde budou objimky zase stin.
nejlepsi bud rovnou jenom vertikal a nebo horizontalne ale objimky naproti sobe aby se trochu odstranil stin ktery vznika za obimkou (doufam ze jsem to dostatecne vysvetlil :-)
kazdopadne vertikal musi byt luxusni a ani nepotrebujes delat stinitko a stejnak ta usporka neosviti takovy prostor jako sodik takze kalfasek pohoda.
Čus growers.
Přináším smutnou správu byl oběvěn jeden sames .Na přání člena High sem odstřihl koule a nadále ponechal(pude do mlíka i když nevím)Takže mi zbyla 1 kytka to je pěkný.Mno nic zatím zdar Frankey
Nazdarek sledujem tvoj Grow od zaciatku a rad by som vedel ako to pokracuje .. inak ocenujem tvoje odhodlanie .. .. ale aj ja sa priklanam k tomu ze je treba lepsi box... a vyriesit to musis aj s tym Ph v akvaristike kupis vsetko potrebne aj na zvysenie aj znizenie ph.. a skusil by som iny substrat niaky obycajny pre izbove kvety ... po case prihnojis inak k+ a pridaj nove foto alebo aspon info .. .. vela stastia s growom =D
Zdravím growers.
Zas po delší době nějáky report......Kytky byli v 25 dnu růstu a jelikož byli velké tak se pálili.. ..takže šli pod kudlu a rovnou do mlíka.. ..samozřejmě usušené.. ....Mlíko jsem vařili 1hod. kuli nedostatku času.. ...Dělal jsem mlíko poprvé.....Bylo to pro mě takové už nim moc ale kámoš se nemohl pořádně vymáčkout. S pozdravem Franeky
čus, koukám že ty kytky vypadaj jak přejetý. Taky sem si naivně koupil halogenku do kýblu od primalexu a foukal sem jak divej, ale stejně sem měl skoro 50°!! vyser se na halogen a ber úsporku- nehřeje a údajně 15W úsporka je jak 70W normál. jinak pH meter asi užitečnej, ale sám mám jenom pH papírky přibližnou hodnotu zjistíš, lepší než nic. Jinak taky zalejvám tak jednou, dvakrát tejdně a kytky si nestěžujou... tak ať to roste a nepálí se to (já si svoje kytky od halogenu popálil )
Hej ty jsi zeslonil co se dalo zeslonit.....Dyt staci tak malo,precist aspon jeden growreport,aspon jeden pouzit aspon obcas mozek a treba i FAQ.....no a nemusel bys takle zkončit s hrozivým výsledkem....Nechápu...
Sezen vetsi box,lepsi geny,a zkousej to tak dlouho dokud nevyroste poradna palice! drzim palce