Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Stanlord Já mám dotaz k sazenicím. Sazenice THC ještě neobsahují, že? Jde mi o to, co by se stalo, kdyby mi vtrhli benga domu a já tam měl třeba 10 sazenic s tím, že bych si jich vybral 4-5 podle toho jak rostou prvních 14 dní a jak jsou silné a ostatní bych vyhodil. Jde o to, že pokud sazenice neobsahuje THC, mohl bych jich mít logicky klidně těch 10, ne?
Ne. THC obsahuji, i kdyz v mensim mnozstvi nez palice...
ale prekracuji to povolene mnozstvi 0.5% rozhodne.
Aha, takže mi chceš říct, že po 14-21 už obsahují THC? Ještě mi řekni, že ho obsahují i semínka... Mohl bys mi prosím poslat odkaz ne nějaký zdroj? Protože já celkem hledal a o výskytu THC v sazenicích konopí jsem nenašel zhola nic.
Původní příspěvek od Stanlord Aha, takže mi chceš říct, že po 14-21 už obsahují THC? Ještě mi řekni, že ho obsahují i semínka...
Seminka se volne prodavaji, protoze neobsahuji THC.
Ale rostliny po 2-3 tydnech ano, obsahuji. Proto rizky se u nas dle zakona nemuzou prodavat.
Pokud to neni technicke konopi tak i listi po 2-3 tydnech zhuluje dobre.
Jinak jsem videla clanek, ze rizky obsahuji cca 3-5% THC.
Coz i pocitove tomu tak je.
Cajti by postupovali tak, ze sklidi rostliny, vysusi je a nameri procenta THC v susine.
Kdyz tomu neveris tak se zeptej na policii
Dobře, rozumím. Ale stejně mi to nejde na mozek. Řízky se dělají ze starších zdravých rostlin, které už určitě thc produkují. Proto jej má i ten řízek a proto se nesmí prodávat. Tady bych to bral. Ale ze semínka, než se začne klubat pořádná rostlina, to je klidně 4 týdny. Takže 3 patrová rostlina pěstovaná ze semene, že by ho měla tolik, to mi nejde na mozek. Ale díky za objasnění.
To, ze rostlinka 2-3 tyd. od seminka zhuluje a ma k tomu dostatek THC je naprosto normalni.
Male trichomy na listech to v sobe maji.
Mne vubec nejde na mozek, ze pomerne velka cast prirody je zakazana.
Neurotoksicky chlast se pije vo stosest. Nici rodiny, osudy, DNA... stejne jako i nikotin.
Ale ten hnus je legalni - je to proste genocida.
Dokud budeme ten debilni system tolerovat, budou nam kadit na hlavu.
To preci neni normalni, aby kdokoli ve svete zakazoval prirodu!
Bud to THC, psilocybin, nebo DMT. Je to proste nesmysl.
Podekujme zlocinecke organizaci OSN, ktera mimochodem stoji i za tzv. plandemii.
Ten system je treba menit zezhora. Pokud by volby neco menily, tak by uz byly zakazany.