Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus kamo jsem švorc nemumím kupovat semena prez kreditku jo jsem proste lama ale nejakej Gobrej modílek by bodl mam to vplanu to letos skusit venku s kamosem necham to na tobě
Myslím že vše již bylo řečeno...a není důvod tento trýd nechávat i nadále otevřený, protože nechci tu číst všechny ty hloupé příspěvky i když už 15x bylo řečeno že je konec, taktéž přiblblé narážky závistivců...všem slušným uživatelům díky za účast a gratulace výhercům...slibuji že po sezoně udělám další soutěž o další skvělé seeds...
takže se mějte a úspěšnou sezónu 2010 a nezapomeňte
KEEP SMOKING
NESSS
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Bohuzel, na dva vyherce se uz nedostalo PW, takze jsem jim jako omluvu pridal automaty Low Rider 2 F2 původce genetiky je pan MedvědBrtník takže kvalita zaručena!
co to je za blbou novinku, že nemůžu mazat nebo upravovat starší příspěvky??? ted tady musím flejmovat jako kkt!!!!
nyní k tématu:
Většině už seeds dorazily, tímto díky za potvrzení a naposledy a nazávěr, opět přeji a hodně zdaru a dobrý kouř...do PM prosím vlákno pokud jste se rozhodli prezentovat své počínání zde, určitě rád budu sledovat jak se daří..
mejte se a zase někdy u drobného soutěžení...
Nesss