Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Roste ti to pekne, preju ti hodne G vnukl jsi mi inspiraci nekdy v pozdejsi dobe udelat taky neco podobneho, vedle meho 250W sodiku jen tak for fun no jeste uvidim... kazdopadne mas u me K+
Takzejedes druhy kolo. to je super. Podivame se jak to tentokrat pojede.
Ph urcite mer. u me to bylo strujcem hodne problemu.
ja kdyz sem zkousel dat mejm holkam 4ml grow / litr tak mi malem zkapaly.
ale jel sem ze semen a ty mas rizky.
Tak po 25 dnech na růstu jde kytky přepnul na 12/12. Dostaly hned 2x Alga Bloom, 4ml/l. Teplota v noci 21 stupňů, 50% vlhkost. Přes den cca 25-26 stupňů a vlhkost kolem 50%. Sem tam půjde průplach vodou + někdy slabá dávka Alga Growu pro snížení dusíkového deficitu.
Čau,
moc se mi líbí tenhle nápad s kýblem a chtěl bych to po tobě skopčit, jestli dovolíš :-) Dnes jsem si byl koupit všechny důležitý věci jako úsporky, kabeláž a tak a už mi chybí jen fólie. Chtěl bych tě poprosit, jestli by si mohl vyfotit to víko zevnitř, jak to tam máš zařízený, protože mě ňák nenapadá, jak tam přidělat větrák, úsporky a tak... Moc DÍKY předem
Přiznám se, Jimmy se na ten UpDate prostě vysral Takže to celé dopadlo asi takto: Odjel jsem na několik dní pryč a kytky zalíval otec. Když jsem se vrátil a uviděl to, šlehlo to se mnou. V kýblu byly 4 hnusné, vytáhlé košťata a navíc jsem zjistil, že mě kolega podělal na semínkách, protože ze všech kytek vylezli krásní hermíci. Takže jsem se nasral, vytky hned skosil a upekl buchtu nějaké fota tady dám. Jinak momentálně v kýblu předpěstovávám 4x Early Special, ty půjdou pod 150W HPS, 5x Lowryder 2 a 5x Widow Skunk, ty půjdou ven.