Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdraviim tak tento grow sa ti nakonec povedl no ale az na ty listky kdybych vedel tak poradim ale sam som amater a nevim cim to je zpusobene taky bych byl rad kdyby tady nekdo napsal cim to je a vcem se stala chyba jinak pekne vazne drzim palce mel sem podobny problem s listy minuly rok jak sem pestoval na okne nevim mozna maly kvetinac nebo hodne vody nevim to bych ti kecal budu sledovat a doufam ze nekdo poradi...
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
no, je to hrozné...palice boli pred týždnom také že keď som ju len trošku stlačil prstami tak hneď som mal prsty brutalne lepkavé...a dnes ráno stlačím palicu a ani náznak lepenia , no skoro sa mi rozpadla v prstoch také je to cele zoschnuté ...
Tak si zkonroluj, jestli ti vypínají hodiny. A co to máš s listama, nepřehnojuješ? Podle listů bych osobně tipoval moc přelité květináče, necháváš je mírně proschnout?
neviem čo sa s nou deje...hodiny vypinaju kontrolujem to, neprehnojujem určite lebo už asi týždeň flushujem, a hnojil som len polovičnou dávkou... to prelievanie by možno mohlo byť..zalievam každé dva dni....ale hlina za tie dva dni vždy stihne preschnúť...ta rastlina proste schne zaživa
Podle těch listů to vypadá že nefungují kořeny, možná kořenová plíseň, smutnice co žerou kořeny...
Přestaň raději zalévat a dej vědět jestli se to zastavilo.
Máš ze spod květináčů pořádné díry?
no diery na spodku niesu nejake extra velké....tri asi také ako hlavička z klinca....ale občas nejaku vodu na spodku nájdem...no podla mna by sa to už prejavilo dávnejšie...tak teda skúsim nepoliať...ale už aj tak to vyzerá strašne no palice sa stale nafukuju ale pritom su zoschnuté...možno to je aj semenom...bolo to pestované predchadzajucich minimalne 10 rokov ako OUTDOOR...som zvedavý či to vôbec bude zhulovať aspoň trošku....
Ty dírky máš celkem malé a málo, to potom hrozí kořenové problémy...plísně, hniloba... Pokud rostlinu opatrně vytáhneš z květináče, tak se podívej na barvu kořenů a podle čichu můžeš i poznat hnilobu a nebo plíseň. Ty prohnuté listy by měly znamenat , že kořeny neposílají nahoru výživu.
PRVNI pokus s USPORKOU a takovehle sisky ... jsou neskutecne. nejvic se smeju jak jsou ted zticha ti chudacci co na tebe odzacatku nadavali ... asi ti ted potichu posilaj karmy mas to fakt krasne. taky ted zacinam svuj prvni grow s PnG 125w usporkou, toto mit je muj sen.
FANDIM TI!
Naposledy upravil morning smoker 03-02-2010 v 08:42 AM
for Bárt : no neodvážim sa vytiahnuť rastlinku z kvetináča ...ale podla mna už nieje čo zachrániť, už som to tri dni nepolial ale zhoršuje sa to vždy...podla mňa tam bude fakt nejaký problém s korenami ..na 100% podla toho čo som si tu na G naštudoval...
for morning smoker : som rád že sa ti to páči....no máš pravdu s tými rečami na začiatku, ale chápem že nikto nemohol tušiť ako to dopadne....určite mi ale nemáš čo závidieť mám s tym len starosti a ani neviem či to bude zhulovať....tvoj grow budem určite sledovať, držím palce
for ALL : ...no takže stav sa zhoršuje aj keď na foto to nieje až tak vidieť...už som našiel aj zoschnuté časti palic...takže rozhodol som sa takto : dnes je streda ( 49.deň kvetu , v piatok o 17:00 sa klasicky vypne svetlo a nechám to ešte v tme 48hodín...v nedelu ( čiže v 53. deň kvetu ) to seknem...nechcem riskovať že mi tam všetko zožltne a zoschne...aj tak to je ešte do toho piatku ďaleko som zvedavý ako to bude do vtedy vyzerať...ak si niekto myslí že to je blby nápad alebo niečo hned píšte prosím nechcem spraviť blbosť ,..je 53 dni kvetu (z toho dva dni v tme) dosť?....ďakujem
Pod úsporkama se dá pěstovat normálně slušné paldy, já s tím mám zkušenosti. Samo, sodík je lepší, ale nedá se všude použít.
A tady je důkaz.
Podle mě tam máš tu kořenovou plíseň a nebo hnilobu, příště používej jako prevenci květináče s většími otvory a nechávej mírně proschnout hlínu před další zálivkou.
Hoja.Pěkný micro.Já bych to možná taky setnul,ale podle toho jak rychle zkáza postupuje.Ale už i tak to vypadá velmi vydařeně a pěkný pálky na CFL.Pak napiš hmotnost suchyho,to mě zajmá.K+
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.