Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady je ta druhá skosená.. Z tý by mohlo bejt nejvíc je strašně naduclá a má fakt tvrdý šišky takže to je můj favorit...=) Nikdy se mě ji nepodařilo vyfotit tak aby byly vidět všechny šišky vždycky sou nějaký v zákrytu..
Pekne ti to vyjelo. Pak napis vynos. Zrovna nam totiz s kamosem roste podobnej projekt - 6 kytek,na kvet 150W a rozmery boxu vpodstate stejne (45x50x100), chceme jet scroga ale klasik tak by me zajmalo kolik jde dostat z verticalu a jestli nema cenu jet priste to. Kazdopadne K+
čus hele já jsem jel normál klasik a výnos bude celkem slušnej. Až to bude všechno suchý dám to sem. Jinak ten prostor je nejvíc na pohodu a prostě na doma v cajku. Já nevim jestli ten vertikál.. Spíš bych šel do scroga ale jsem línej a tak spíš pojedu zas normál..Každopádně dej vědět jak si to pořešil. A dík za k+ všem...
Jej ja sem nějakej zblblej, myslel jsem že odpovídam na tema s vertical scrogem tak jsem chtel porovnat vynosy scroga a vertical scroga takze sorac za OT. Kazdopadne pekne to mas
Takže včera měli poslední den světla a den tmy a tři už sou pokosený a zbyvaj tři a ty ted půjdou taky pod kosu.
Takže vyhlašuju tipovačku, kdo chce at si tipne a první tři dostanou K+.
Až bude vše suché a zvážené dám to sem do tý doby můžete tipovat. Tady je zbytek už ve tmě a dnes je budu věšet... Fotky ještě nějaký dodám.