Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
imho1:
...zkoušel jsem jahodovej čaj, chuť trochu jiná, ale jahody to nebyly
imho2:
...v květinářství se prodávaj takový "řezaný" kytky, který napouštěj barvivem... ty ky pak jsou komplet třeba modrý a ták... tím chci říct, že toho lze do kytky dostat docela dost
imho3:
...kdysi jsem zkoušel zalejvat rajčata fluoresceinem, výsledkem byli rajčata, která rozříznutá zelinkavě fosforeskovala při vycházejícím či zacházejícím sluničkem.... (jo abych nezapoměl, prej chutnali hnusně-ještědman je chutnal )
imho4:
...konstruktivní by mohl být pokus při sklizni...nařezat si pár paliček se šťopkou a ty pak dát do různých "váziček" (třeba na den, dva) s různým ochucovačem a pak to srovnat a zveřejnit tu třeba výsledky
prelivat se nesmi... je to jednoduchy system... zalijes a ganju nechas tak dlouho bez vody dokud ji nevyschne korenovy bal pak zalit znova... nenechavej to zajit do extremu s tim cekanim na uschnuti pokud to mas pod lampou... ale jednoduse to zjistit ze ponoris prsa 2-3 cm do pudy a mas jasno .)
ja bych to zkusil stema potravinařskýma esencema ...kdo to videl ví ocem mluvím třeba takova lahvicka jahodove esence by s kytkama udelala svoje zato se zarucuju,.a stojí do 20kc,,,,
čau všichni i přes vinikající chuť mé White Widow která byla 3 týdny na flushi (došla hnojka :-D) bych vyzkoušel MJ nják ochutit někdo tady točil něco o bluntech.... jo z bluntú jedu dost krát ale přece jenom sklo převládá... a myslím že dost lidí uznává skla.... mám pár teorii které by možná šli uskutečnit... a hned jak přijedu domů z hor (kde se právě teď nacházím) tak to vyzkoušim z mojí sušinou.... nejdřív skusím ukrojit velmy jemný plátek jablka (1mm) a nechám ho chvíli na pokoji aby tak "zvadl" nebo zgumovatěl... skusím ho obmotat kolem njáké malé palice... vím že je váš názor na toto negativí ale zkusím to... potom z druhou palicí skusím to stejní ale s pomerančem.... a nebo z ČERSTVOU pomerančovou kůrou... (s suchou sem to už skoušel a efekt teda nic) tímto pokusem můžu přijít tak max o 2g trávy takže OK :-D
Navic citrony a pomerance maji vysoke pH takze bych s tim moc neblbl, myslim ze je to blblost jelikoz rostlina si z pomerance nedokaze vzit aroma ci jine latky ovlivnujici chut , rostlina si z pomerance veme max. N P K a dalsi latky..a pozor pokud ovoce poradne neususis tak vznikaji hodne plysne ktere by mohli potom napadnout samotnou rostlinku ... ale pokud to chces vyskouset tak bych to skusil na 1 rostlinu co to s ni udela....
Původní příspěvek od k/-\pr -takže jsem ustrihnul jendu palicku blubery a dal ji na 5 dni do vody s cukrem,tak uvidime....v patek....
teda spis tak za mesic,as to uschne
Karamelova prichut, skvely napad. Priste zkus treba boruvkovej kefir
Ja to pouzivam jen kdyz mam huleni hodne preschly, tak k tomu dam citron nakrajenej na kousicky a hodim to vsechno do plechovy krabicky, staci den a huleni je uz o poznani vlhci a voni pekne po citronech...mozna po delsi dobe by to upravilo i chut.
a co fermentace? nenapadlo nikoho? tím se teda ale ovlivní enom vůně. kdysi sme to zkoušeli s potravinářskýma esencema, vůni to chytlo, ale hádejte proč to zostalo nejdýl netknuté :kekel:
-tak sem na to tady trochu zapoměl.....
ta blubery s cukrem:
no...pri nadechu to neznatelne skrabalo a pri vydechu naprosto dokanala chut...nej,co sem kdy mel.....
ale ta chut pri nadechu to kazi no..