Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
měl jsem ulně odpojené tělo, ale přitom jsme bez problému chodil a dováděl... pak se mi chtělo mrtě spát... ale dostal jsme druhou dávku energie a dostal se z toho...
Euforia
BRUTÁLNÍ uzemění ospalaost spálení, čumění s otevřenou pusou.. a pka jsme měl mrtě divné chute .. jsem jedl rohliky s maschormama.. k tomu chipsy a hned zase sladkosti.
northern lights #5 X haze
modlel s rychlým nástupem, ale také rychlým dozněním.. které je příjemné...
stav je krásný, čisté hight
na to jak mě to na počátku rychle a mocně nakoplo jsem čekal něco brutálnho.. ale pak jsem se citil vyborne, byl schopny resit slozite situace (myslim ze mi to slo lepe nez normalne) zkrátka s úsměvem na rtech
tady je poslední posádka na balkóně pokoušející se úspěšně dozrát
zbytek semen, co jsem zasadil pozdeji, jak jsem psal.
jsou mezi nimi i jine modeli jako např skunk, COB, nejaci jini holandani...
dik za všechny ohlasy a Kacka... aspon nejaká radost když většinu urody ma nejakej malej ku*da.
uz o tom nebudu psat, zkrátka zaltej in... ale tolik toho nepojme..
jo myslim ze se celkem zadarilo.. nejaky zaver ucinim az bude vse uklizeno...
PS: dostalo se mi spoustu PM s žádostmi o semena.. tak vám odpovídám sem: na konci hodim fotky semen a počet od kříženců a nějak se ke všeobecné spokojenosti dohodneme
z ukradené kytky mi zůstala malá větvička, která se mi zakořenila a dokvetla... je z ní na pár špeků, ale i to stačilo k tomu abych zažil opravdu pořádný trip...
člen sopka, od něhož zelené lístky pocházeli je opravdu borec... ze třech řezů jsem musel během růstu odvést tři kortouče plné prostříhaného listí a ten mazar se v místě na stonku kde se vytváří dvě větve, vytvářeli 3 stejně silné.. všude..
usušený mazar stále "smrdí" jak čerstvě sklizený...
je z odrudy skanků.. takže pořádný skéro...
docela chutovka.. rychlej nástup.. prda mrda v hlavě.. po špeku a prdu z druhého jsem byl zkrátka mimo provoz.. bloudil venku.. a pak doma jsem nebyl schopný ani zapnout icq.... byl jsem na úrovni batolete
o to víc mě mrzí co mají ted doma ty mali kkti........
na závěr bych to nějak schrnul...
bez tehle prcků my ted zbývá ještě cca 380g.
vánoce budou štastné a veselé.
slunce se ukazalo jako vyborny prsotredek pro pestění.. ale corky mi radost totálne zkazily.. příště, jestli jeste bude na slunci, zvolím maximálně balkón, který jediný zustal.
paradoxem také zůstává že technika, kerá mela být jediná ukradená, také zůstala.
tento projekt mě utvrdil v tom že pod lampu se čorky nedostanou, a proto se zacinam preorientovavat jen na jeden smer.
také jsem si sliboval, ze zde najdu favorita, z kterého si udelám matky... ale řeknu vám že je toho tolik ze ani proste nejsem schopen srovnání... rozdíly byli uz v klicivostni. nektere modeli nic nektere 100%.. pak ten rustovej potencial u kazde jiny. nekre spousta samcu nektere prevazne samice.. nektere odrudy dzi krasne sve feno.. jina zas kazdy jedinec jiny.. tolik vuni chuti a ucinku ze nejsem shcopen bvybrat víteze.. ale aspon mám svoji predstavu o tom.
zatim vse, kdyztak doplnim.
chci jeste podekaovat vsem co sem zavítali zavítají, za všechny prispevky za vsechny karmy.. diky
zatim se mejte chlapáci a devcata.
:-)
semínek je pozehnane. Zkouším klícivost a pak hodim inzerát pro ty co mají zájem.)