Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prostě flupuju. To je poslední dobou jedna z mála wěcí, kterou owládám na profi úrowni. Spočíwá w tom, že když se zhulim, tak nasadim přiblblej úsměw, ciwim kolem sebe a necháwám se unášet w rytmu THC. Nejlepší místo pro Flupowání, je pro mě osobně nějakej příjemnej klubík, s dobrou hudbičkou, piwkem jako křen a samozřejmě se tam musej wyskytowat nějaký pěkný "micinky", jinak Fluping nedosahuje špičkový úrowně. :O)
Kurfa jsem já to ale hlawa děrawá, wždyť já bych skoro zapoměl na stolní fotchus (tak tady bych owšem Flupowání nedoporučowal, nedělá to dobrotu,zwlášť jestli chcete wyhrát).
jo jo, po brku nekde treba jen v parku...a kdyz se to protahne tak ohynek, burticek a specicek (dalsi) kytara, housle, bubny...jo jo....ale sex neni spatnej...pivko a fotbalek je taky v poho...
Ja se nejradsi prochazim po meste nebo po parku,samozrejme ze si pri prochazce dam cigo a sednu si treba na lavicku a relaxuju. Doma vetsinou lehnu na gauc a pustim si nejakej blaznivej film. Nerad jezdim autobusem protoze my tam pripada ze na me vsichni cumej. )
Mrskat čulku-honit péro. Tak co mončo už rozumíš? :-)))))) Ale sex taky není špatný, nemysli si ale, že jsem nějaký nadržený prasátko, dá se toho po hulení dělat opravdu hodně......
Ja uplne nejradeji zeru a sezeru vsechno a hodne...hulime v jedny hospudce, kde huli vsichni a vzdycky, kdyz platim listek, tak tam mam 5 piv a k tomu 3 bramburky slane, 3 bramburky paprikove a 3 tycinky :-)))