Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 113

A tady je naohýbaná white widow vypadá docela slušně

Old Post 29-08-2008 v 23:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

Zdarec lidi tak jsem tady zase s fotečkama .Byl jsem na políčku kde mám 5 kytiček a konečně to pomalu začíná nakvítat počítám tak tejden a už se to pěkně rozjede mno konečně tak zatim zdarec tady jsou nějaký ty fotečky

Naposledy upravil 30-08-2008 v 16:29 PM

Old Post 30-08-2008 v 16:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 115

A tady nějaký fotečky jak se holky chystají na kvetení zatim zdarec

Old Post 30-08-2008 v 16:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 116

A tady je zase ICE co mám doma už aby taky kvetla mrcha jedna.Papání jí dávám 4 ml na litr Bloom a zatim se jí moc do toho květu nechce .Zatim zdarec zase někdy

Old Post 31-08-2008 v 13:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 117

Zdarec lidičky tak jsem tady zase s aktualizací po dnešní ranní náštěvě políčka.Tak všech pět holek už krásně kvete konečně jsem se dočkal tak se budeme modlit aby to všechno dopadlo dobře tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec Jen ať nám holky pěkně kvetou a bez nějakejch potíží

Naposledy upravil 03-09-2008 v 10:06 AM

Old Post 03-09-2008 v 09:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 118

A tady jsou nějaký fotečky pro potěchu oka a nějaký fotečky z blízka tak se kochejte zatim zdarec Fuck off čorkám ať se vyhibaj velkým obloukem

Old Post 03-09-2008 v 10:12 AM
Host
Host

Příspěvek č. 119

Tady je taková malá ochutnávka .Je to zase Ice co mám doma ale nějak se jí pořát nechce kvést .Pořát jenom nakvítá ale co nadělám asi nic mno tak tady je fotečka

Old Post 06-09-2008 v 09:02 AM
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

tak preco nezatemnujes ?... staci len niaka krabica a ide sa na vec...

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07
Robinson and Cantona OUT 09

Old Post 06-09-2008 v 12:26 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

No to neviem ci len krabica a hlavne teraz to uz nema zmysel uz je neskoro neskoro uz len modlit za peknu jesen

Old Post 06-09-2008 v 16:39 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

to suri: preco by nestacila len krabica co by mal este potrebovat schvoa ju pod krabicu v ktorej je par dier nech kytka dycha a jeto ziadna tazka praca a zmysel to ma urcite ked nechce kvitnut sama treba ju nakopnutk k tomu

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07
Robinson and Cantona OUT 09

Old Post 06-09-2008 v 17:43 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 123

Zdarec oki dám na vaše rady a tak učiním ale až zítra ju začnu zatmívat a budu ju dávat do skříně kde mám místo . Jinak všechny holky co mám venku tak už vesele všechny kvetou tak se jenom budem modlit aby bylo pěkné počasí a krásně to dozrálo.Zejtra sem hodím fotečky jdu do hospůdky zatim zejtra zdarec

Old Post 06-09-2008 v 17:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 124

Zdarec tak jsem tady s fotečkama jak jsem vám slýbil .Jak už jsem psal víše tak všechno už kvete tak jsem velice rád.Zatim je to tejden na květu a už to začíná pomalu hezky voňet tak a tady jsou fotešky postupně jak mám políčka zatim zdarec a zase někdy

Old Post 07-09-2008 v 15:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 125

A tady jsou další fotečky z políčka kde mám 2 White Widow a 2 Peacemaker ty už si taky vesele kvetou budu sice pozdě sklízet ale stím jsem počítal

Old Post 07-09-2008 v 15:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 126

A tady jsou fotečky z místa kde mám pět holek 2 POG 2 PEACEMAKER 1 ICE tady to taky všechno už krásně kvete tak se budem jenom modlit ať to dobře dopadne tak zatim zdarec a zase někdy u další aktualizace

Old Post 07-09-2008 v 15:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 127

Zdarec lidi tak dneska začínám zatmívat Ice tak uvydíme co to sní udělá tady je fotečka zatim zdarec

Old Post 09-09-2008 v 18:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 128

Zdarec tak jsem tady zase s aktualizací .Holky docela valí nebyl jsem tam 4 dny a docela se hafo rozjely.Jinak jsem dneska udělal včelku máju a opyloval ICE a PEACEMAKERA pylem od Marokance a to pylem Hasberry tímto mu chci poděkovat tak uvydíme jestly se nám to povedlo necháme se překvapit a uvydíme za pár dní holky už jsou 10 dní na květu a už to začíná pěkně cukrovat až se tomu divým ale to je jedno tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec

Old Post 10-09-2008 v 17:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás