Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CFL Dual 115w
Aktualni fotecky:
pridan 1x passion a 1x speed queen ( male nic moc rezy abych je nemusel vyhodit)
teplotu mam 26,5 bez pouziti vetraku, jeste presunu vlhkomer a dopisu aktualni prostredi
rustova cast, 4x18w cool white zarivky
z leva vzadu
1x speed queen
1x mazar
1x passion #1
3x a.m.s.
1x jamaica pearl
z leva v predni casti
1x ww
rezy nepocitam
1x salvej na ozdravny pobyt - co mi zatim vydrzela (jinak mam 3 nove)
vlhko 60-90 podle zapnute zvhcovacky
teplota 20°C
Vcera jsem udelal mix 1ml enzyme+ 1ml atonik 1ml racine do 1l a lehce zalil kyticky pod cfl. Uz lezou dalsi nove bile chlupy. Vlhko klesa se svetlem ale zatim jeste provadim mereni jestli by to jeste nekleslo, zatim je okolo 60%, ale protoze mam obe skrinky tesne vedle sebe a pouze prekryte folii a nejde moc vlhko regulovat. Na novem prostoru delam jako sroubek ale jde to pomalu, nechcete nekdo z groweru prijet a pomoct? ubalime brcko Samozrejme ze vtip.
Kyticky jsou slaby a timto se je snazim trochu povzbudit, Racine je na prekonani stresu po presazeni, to bylo naposledy, ted uz budu zalevat pouze AH posledni faze. Kyticky se zacali lehce chlupatet asi po 14 dnech presne po presazeni.
CFL jsem koupil pres net na www.cfl.cz
Zalivka dvojita davka kristalon kvet a plod. Koupil jsem si i Ripen, ale jelikoz jsou kytky v ruznych fázích květu, budu ted vyplachovat minimalne týden vodou, ostříhám dozrálé SQ a pak znova kristalon. Drzte mi palce.