Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od papaja pampalini: můžeš podat prosím smoke report? Jaký je chuťově a jak je to silný?
Nerad bych se dotknul priznivcu Chronica,ale podle mne je to pekna slabota
take lehke denni koureni pro holky
Manzelce to vyhovuje ,ale rozhodne nic pro mne
Chut a vune super stavba palic a tvrdost tez za 1
Simon ze serious seeds je dobrej mazak ,klicivost 100% vsechny kytky vypadaly skoro stejne, rekl bych i celkem jednoduchy grow i doba kvetu 60 az 70 dni je dobra
Jak rikam klobouk dolu Simone, akorat by to chtelo skrizit snecim silnejsim aby to vic kopalo do zadku,ale kazdej podle sveho gusta Manzelce to opravdu sedelo
Když sem začal číst tenhle thread, tak mě vůbec nezajímalo jestli něco pěstuješ, ale dostalo mě prostě to, že jsi se odhodlal jet do Thajska a povedlo se ti to takhle skvěle. Založit rodinu, usídlit se s krásnym výhledem na moře, povalovat se a do toho ještě vypěstovat to co jsi dokázal vypěstovat. A jak už tu bylo řečeno, 1.st indoor ??? prosim??? tohle ???
No prostě K+++++++
A doufám že budu mít taky takovou odvahu se vykopat z rodný země a zařídit si to co máš ty.
PS: nejlepší thread co jsem na Groweru četl. Zatim
pristihl jsem se , ze kdyz ctu tvoje thready tak me ani nezajimaj ty krasny palice co mas, ale spis jak si zijes. Nejak takhle si predstavuji idealni zivot.
GL chlape a at se ti dari aspon tak, jak do ted!