Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
***Cheesberry haze x Herijuana***
Motarebel Vs. Breeders choice
Hawaiie a Heri jsou na balkoši,zbytek je v hlíne pod sluncem,tak snad se zadaří a bude pěknej podzim.
Zdravím, koukal jsem na tvůj outdoor galerii a zaujala mě jedna věc. Psal si tam o tom, že si sklidil kytičky o něco dřív. Budu mít asi takový problém taky, proto bych se chtěl zeptat, jak to je s kytkama, jeslti když je sklidím dřív, tak jestli jsou dobré na kouření, jestli prostě mají tu kvalitu už, nebo je to špatný tak brzy sklízet. Děkuji, doufám, že mi aspoň trošku pomužeš. S pozdravem AVICII
Absolutne pro nasí hlínu,ale asi jako všechny outy od DP
První kytky FD šli dolu 28.9.Zbytek do týdne doufam.
Poslední pupeny šli dolu 17.10,zatím slušný...
report ješte pozedeji sem
Edit:17.10.2012
IERDBEI F3 & Split
dodatek:skoda ze uz nejsou na trhu obě jsou extremní ne pro každé ráno,ale 1dnou za čas pecka,však jsem uchoval sklínku z obou je pár/doslova/seeds tak casem zkusím,ale hermo je jistý
Frisian Dew:Skvělá genetika,měl jsem 2 phena sativové a indikové.
Sativa-v prumeru 2-2,5m kytky,stavba tipickej smrcek,barva květu purpur,ale ne tolik vyrazny jako u indiky.palice krásně tvrdé,hodně drobné kvítky,vytváří klasické táhlé salámy,ale výnos mi prisel mensí nez u indiky.
Chut mírne ovocná stakovim jakoby santalovim nádechem.
Učinek stimulujicí,ale ze slusnym body efektem,doba trvaní pres 3hodky a to dost intenzivně,nic pro začátečníky.
Sklízeno přelom zaří/říjen,pro mě model roku
Indika-Velikost 1,80max.Stavba klasicky indika siroká jak dlouhá,palice monstrozní,sirka nekterych palic pres 20cm,kvítky nateklé oproti sativě
i víc kristalické.
Chut super,lesní ovoce,příjemě se kouří,zhulenost bohuzel nic extra,klasická indika relax z mírne unavujícím efektem.
Sklízeno +- 3tí tyden v září.
Klasicky hodně do indiky,kytky byli max po prsa,ale hodne rozvetvene.
Krásná žlutozelená barva,palice mírně listnatější,hodne krystalické.
chut extrémě citrusová,tak intenzivně jsem je u zadneho jineho modelu necítil,to samé platí o vuni.
Ucinek má velice rychlí,ze zacatku silne uvolnujicí,ale casem pohodovej indika relax,bez unavujícího efektu.Idealní i pro začinající žádnej terror
Slízeno 3tyden v ríjnu.
Krásná rostlina ve finale byly vršky příjemě do modra,bohužel foto neni Růstem tipicka indika,palice tvořily protáhlé salámy.Nevíhoda
pozdní dozrávaní,sklízeno kolem 27.10.
Učinek má pozvolný,ale stupnující,příjemě relaxační,po odeznění bez následků,baví mě víc než CO
Tohle dojet dokoce byl boj a to i přesto že byla pestovaná jen na balkonech.1kytku jsem musel odepsat kvůli listová plísni,2há u kámose prezila nicmene taky napadená,sklizelo se 1týden v prosinci,sklizen minimalni vzhledek k brutálnímu růstovému potencialu,jsem cekal lepší vysledek
Nicméně stálo to zato,užasně nakopová i pri minimalnim zhulenym mnozství,efekt silne stimulační,krásně čistej radost pri tom neco delat
Chut příjemě kořeněná lehce do jehličí.
Pineapple Vs.Green poison:tak ztoho vylezla nejaka sativa!sklízeno v prvním tydnu v listopadu,100% slo o nejakej jinej model,tj tak kdyz clovek neco dostane a nevypestuje sám.
Cheesberry Vs harryjuana:Sklízeno zacatkem rína hodne krystalicky,chut zajímava,bohuzel potencial nic moc,platí to samé co u Pineapple.
Bangi haze: Do 3tice opet jinej model,jinak si nedokazu vysvětlit ze koncem rijna nebyl ani nahodou na skluzen,holt letos si dam vetsi pozor na selekci,zatím jeste nemám 100%jisto v tom co pojedu,az budu vědět rozjedu report
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Sázeno 2há pulka května-předpěstované klony/cca měsíc/.Matka byla z orig fem.seed.
Sklízeno 6-7.10,týden by ještě chtěli,ale muselo by být počasí.
Substrát hlína/konina.
Již 3tí rok za sebou jedu tenhle modýlek.Po prvním roce kdy vylezlo modre sativové pheno a modré indikové/to jsem měl i loni/,přichází na řadu Superskunk pheno.
Kytka stavbou do sativy,ale slušné větvení,palice tvrdé hodně lepkavé :P
Náchylnost na plísen celkem velká.
Smoke report později.