Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poolik: já vim,ten nick je debilní,ale newim jak ho změnit!! nevim proč sem si ho ze začátku dával... vlhkost mám teď kolem 40%,a v růstu bylo kolem 60-70%...
PS: jestli víš jak změnit nick,písni mi do pmka please..
Caj
Si asi tejden mozna dva predemnou,jedu to samy,seeds wod r-mana(teda zbyly mi 3 samice mel sem 6 samcu ,mrte me to sere ale nemyslim si ze by to byla r-manova chyba) a nakej orenge bud a santa maria,bohuzel nemam fotak,ale zkusim stim neco udelat.
Mohl prosimte postnout naky fota celej kyti herrera?docela me to zajima jakou maji stavbu,diiiiiiiiiiikes
Jinak K+ letiiiiiiii..................................MLASK
Moje: semínkama to 100% neni... ta kytka se v průběhu růstu rozhodne čim bude,jestli samec nebo samice,podle podmínek... fotku ňákou hodim! třeba zejtra,to dojdu blejsknout.. všem díky za karmy!! sem za ně moc vděčnej! díky moc!
Zdravim.. Tak dneska sem se pěkně nasral!! Zjistil sem že ICE je komplet voprcaná,protože to skero co bylo před ní byl hermáč jak sviň a měl pod palicema rozevřený ty pilový váčky.. takže ICE šla pod kosu,a Hermáč šel ven,dozrát na balkon.. Takže jediný co mi tam zbylo je 6 krásnejch Hererů,který už snad budou OK!!!!!! ale všichni ty Herery sou krásně rozvětvený a dost mohutný a velký takže si myslim že výnos stejně bude bezva... Stříhal jsem tu ICE a dal jí sušit,má ještě nedozálý ty semena,a má dost pryskiřice,a hlavně šíleně voní!! Při stříhání sem měl hodně zalepený prsty,fakt mazec.. aspoň bude co hulit než přídou pod kosu Herery!
sting: si to zvětš woe,je mi jasný že to na těch mini vobrázkách neni vidět.. vyndavá snad někdo kvůli focení kytky na bílou zeď?? já myslim že ani ne... a co Hawaii?? doufám že si ho nezhulil!!
tak tady je makro už bohužel suchý (tak rychle) a taky bohužel skoro zhulený ICE!
doplňuju že je to voprcaná kytka sklizená v 25.dnu květu... krásně to voní,krásně to lepí,a krásně to zkuřuje,je to ale dost kill,a hodně to nakopává,podle nálady no..
jinak ICE má kvést myslim 55-60 dní,takže si nedokážu představit co by to dělalo za divy kdybych to sklidil normalka nevoprcaný a v době sklizně! To by nás všechny zabilo!! sem zvědavej hlavně na Herera,je to šíleně lepkavý,a krásný,tak se na to moc těšim
jinak to makro doporučuju zvětšit,ať vidíte ty krásný detaily...
Tak mám asi malej problém!! dneska jsem u malý paličky úplně v rohu skříně objevil jedno semínko jak se dělá!! tak jsem to uštípnul! na ostatních se mi nezdá že by něco bylo! Myslíte si že to může bejt tim jak tam byla ta ICE voprcaná že to mohlo voprcat i Herery,když byly malinký paličky?? Doufám že nebudu mít semínka!!! Jinak pryskyřice tam na tý paličce se semínkem bylo fakt hafec,a když sem to semínko uštípnul tak to lepilo jak kráva.. vo kolik si myslíte že by se u Herera snížila kvalita,kdybych měl semínka??