Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hm. od húlenia sa nepriberá. to skôr naopak... btw ak priberá niekto tak stačí denne vydať viac energie ako prijať.. jednoduché, dáš si denne hocijak malú rozcvičku a to stačí. Chudne sa myslou a nie telom... nato pridete
btw ja som metalista a v POGU (ak viete co to je) sa chudne dost silno .D / ale ja akože cvičím kulturistiku trošku takže priberajú skôr tie svaly a nie objem
No já žeru jak cip ale neřekl bych, že přibírám. Před rokem sem prodělal celkem vážnou nemoc a zhubnul sem na 60 kilous vod tý doby zaboha nemůžu přibrat víc než nad 65 což mi docela vyhovuje
vbc....zeru totalne stejne i bez zravky....sem popelnice .... PS: se zravkou tak akorat zeru good kombinace, nb nake hnusy. Jinak mnozstvi je vzdy stejne: NA CHUT toho neni nikdy MOC!
Shakelukas-nehul hladovej, ne? Jinak základ je jídelní režim, což znamená spíš se dobře a dost nasnídat, oběd tak akorát a večer už po lehčí večeři už po tý osmý hodině nic nejíst-což tato dost zásadní zásada jde ruku v ruce s hulením do prdele. V půl jedný ráno chleba s nutelou namazanou na tloušťku půl centimentru není to pravý dietní Musíš si uvědomit, že to co sníš večer po tý devátý-desátý, tak se ukládá rovnou do tukových zásob, protože tělo to už nestihne spálit. Takže když má někdo blbý stravovací návyk a přes den nežere a večer se nafutruje u kompu a jointu, tak může klidně tloustnout, i když toho v zásadě nesní na přepočet kalorií nějak zvlášť moc-jde o ten režim. A taky vybírat- 100gramů sračkový šunky má třeba 1200kJ, stejných 100gr 90procentní výběrový šunky má 400kJ-což je třikrát méně-takže vhodným výběrem potravin se můžeš pocitově víc nažrat a kaloricky budeš ok. Úplně vynechat uzeniny-dáš si jen tak mezi řečí nožičku nějaký čabajky a polovina tvého denního energetického příjmu je v prdeli a máš pořád hlad
dříve jak prase
potom sem 2 roky nehulil a samovolně jsem zhubnul o 15-17kg...
tedka se snažim hulihladek omezovat jak to jen jde, chci být štíhlý štramák
no ja hulim víc jak 16 let a přibýrat jsem začal až co jsem měl vážnou známost (nýní manželka) co se začalo doma vařit.ale už se vaha zastavila na 110kg