Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, takze ... kyti vypadaj dost bidne :/ ale asi to bude sokem a prelitim :/ mozna neco i ph ... vsechno musim poladit... vsechny koreny kytek sem vymyl a nainstaloval do bublaku.... ale nebylo pozorovano zadne zlepseni (pravdepodobne malo vzduchu ve vode)... predevcirem sem vylepsil vzduchovani .. tak to bude snad v pohode... svitime 18/6 ... fotky dodam v pondeli....
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
To snad nemyslis vazne ze to nejde... Dufam ze bude fakt chyba v zlej peci, lebo inak by ma slak trafil ked som vyvalil tolke prachy za "blbe" LEDky. Ale tak, no, verim ze to bude vpoho. Ked vychytas bublak a kyti sa spametaju zo soku, bude imho vsetko ok. Good luck
pozitron: taky si myslim ze to neni ledkama.... to svetlo je luxusni .... rizecky ktery tam sou cerstve narezany vesele korenej a vypadaj uplne zdrave.... bublak sme vcera predali a vypada to ze by to mohlo bejt ok
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Nazdar lidi, občas se to tak semele a na některé věci chybí čas, asi tak to bylo poslední dobou s mou účastí na groweru i s LEDkama. Snad to bude lepší.
Asi před měsícem jsem oprášil svoje světýlko a pořídil terárium. Je prosklené aby do něj bylo hezky vidět. Bohužel pořád nemám tolik soukromí na to, abych mohl nerušeně pěstovat konopí :/. Mému teráriu věvodí bohyně lovu Dionaea muscipula, která je známá tím, že potřebuje velmi kvalitní osvětlení. Dál se taky pokouším o Capsicum annuum (feferonky), na nich bude vidět kvalita světla podle barvy papričky.
Momentálně mám dvě světla, to první všichni znáte a jsou tady někde fotky (R720,B40), a druhý cca 200 červených (bez modré).
Masožravka je spolu se dvěma feferonkama pod velkým světlem a další tři feferonky jsou pod menším světlem.
Zajímá mě co budou kyti delat bez modrýho světla.
Fotky budou.
Fotky co tam sou ukazujou jak vypadá to větší světlo uvnitř.
Marilize Legajuana
Vyborne WhiTe. Jsem rad, ze jsi z5. Jak je to s casem vsichni zname Jsem rad, ze i pres situaci ohledne pestovani konopi, pokracujes dal v LED ingeneering
Drzim palce a OT na pozadani smazu.
Ahoj, djV
Původní příspěvek od WhiTe Momentálně mám dvě světla, to první všichni znáte a jsou tady někde fotky (R720,B40), a druhý cca 200 červených (bez modré).
Masožravka je spolu se dvěma feferonkama pod velkým světlem a další tři feferonky jsou pod menším světlem.
Zajímá mě co budou kyti delat bez modrýho světla.
tak tohle byl rychlej pokus kytiz bez modrýho světla po pár dnech začali vypadat hoodně zmateně, nevěděli totiž kam mají natočit listy. Rostliny mají totiž receptory které natáčejí listy rostlin pod úhlem 90° k světelnému zdroji. Tyto receptory pracují právě někde okolo 470nm čož je modré světlo. Přemejšlim jak to využít, protože se kytiz "netáhnou" za červeným světlem, ale právě z modrým.
Masožravku jsem odstavil za okno, protože jí to ostré světlo asi nedělalo dobře. Nemá totiž být na přímém slunci. Podle mě má receptory na vlnovou délku 720nm což by mělo odpovídat tmavě červenému světlu. Než takový led seženu, tak bude zatím za oknem.
Místo ní jsem tam dal řektvičky, jahody a melouny
Fotky udělám dnes a zítra je sem hodím...
Ty fotky co tam jsou teď jsou od NASA a myslím že sem je sem ještě nedával...
Marilize Legajuana
Tak udělal jsem včera nějaký fotky... fotil jsem to poprvy, skrz špinavý sklo... příští budou lepší... joo a dal jsem za to terárko zrcadlo co se mi tam válelo... taxe nedivte
#1 pohled zepředu
- květináčky vpředu a vpravo jsou feferonky stáří asi 10 dní (viz #4 a #5)
- 4 květináčky vlevo jsou 2x noname canabis staří 5 dní a 2x mraky se mínek jahod který zatim nedělaj vůbec nic
- v tom modrym jedou řektvičky asi 12ks, stáří taky 5 dní (viz #6)
#2 pohled na malé světlo zboku
#3 pohled na malé světlo zepředu
Marilize Legajuana
#5 a tyhle pod menším - ty původně rostly bez modrýho světla
#6 detail na řektvičky který sou fakt neuvěritelně rychlý ... az jim tam budu foukat co2, tak budou zralý snad za 14 dní
Marilize Legajuana
Marilize Legajuana
Pěkný fotky. Jak dlouho ti to už pod tim roste a myslíš, že tomu nebude chybět modrý světlo? Mimochodem, jak máš udělaný to automatický zalejvání? Měří ti to vlhkost půdy, nebo to jen čarpá v různejch časovejch intervalech?
ty feferonky tam sou nekdy od 11.2. a valej... myslim ze toho modryho svetla je akorat ... kdyz se to potáhne, tak pridam. To zalejvání je zatím na čudlík. Teď dávám dokupy nějakou řídící jednotku a odvlhčocačku. Až budou tyhle věci tak to žavřu, utěsnim a začnu tam foukat to co2. Btw mám vychytlý čidlo na vlhkost a teplotu SHT-11... na netu sem ho videl okolo 300,- ... a už sem si pořídil univerzální programátor na PICka i se zásobou mikropočítačů
btw furt přemejšlim jak udělat to zalejvání... je to mrtě hadiček
Marilize Legajuana
Taky sem premyslel nad pouzitim mikropocitacu pri rizeni periody svetla a zalevani, bohuzel neumim je programovat.Az budes pomoci nich neco realizovat tak se s nama o tom urcite podel.
S tema hadickama, pouzivas T propojky nebo vedes kazdou hadicku uplne zvlast?
Marilize Legajuana
Hele Houmí skus prosimtě pro mě vypěstovat trochu žita..... Dík moc jo a žádný postřiky proti plísním jo, chci ho pěkně po přírodě..... i s plíšní... však víme....