Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Setth - vystihls to přesně tak, jak to vnímám i já. Jung byl génius, ale vědcům moc nevoní.
to Cmoud - ano, čas od času se mi skutečně podaří astrálně vycestovat. Přiznávám, že je to velice těžké a i když se tomu plně věnuji několik let, tak procento úspěšnosti je velice malé, ale je. Já se teda hlavně zabývám lucidními sny, ale ty úzce souvisí s astrálním cestováním a tak se mi občas namísto lucidního snu podaří vystoupit z těla a potulovat se po okolí. Já nevím,jestli je to moje mysl, nebo duše, já jenom vím, že je to úplně jiný svět, kde své hmotné tělo nepotřebuji. Žijeme v Matrixu.
tak to nemůžu posoudit, dokud budu živ. To bych kecal,kdybych řekl, že jsem absolutně nazávislý na těle. To zjistím až po smrti. Já chci jenom říct, že to jde, že můžeš cestovat a přitom ležet v posteli. Ale například ve snu máš taky tělo, na které se můžeš dívat a osahat si ho a přitom máš ještě jiné, které spí a když ti to ve snu někdo řekne, tak se mu vysměješ, protože tomu nebudeš věřit. Tohle se mi už stalo a já si tedy myslím, že život je taky sen, ze kterého se probudíme, když umřeme.
"ve snu mas telo ktere si muzes osahat",ale vlastne ho nemas je to jen predstava tve mysle (podvedomia ktera je uveznena v schranke)vyvolana snem .ve stavu neni telo na ktere se muzes divat po poziti napriklad "kacka" jen halucinace(predstava) tve mysle(podvedomi ,vedomi)? podobnej zazitek jsem nemnel (aj ked chcel by som ale nejak som sa nedopracoval k aplikaciji latky ktora by mi ho navodila,alebo nie v dostatocnom mnozstve,jo trenovat to bez drog to je namne asi moc .astralni cestovani -pametas si nieci stoho kde si bol?a kde si bol ?ak si pametas, to co cestuje -nazvime to napriklad dusa-musi mat teda nieco ako pamet, to znamena musi??to byt nieco hmotne-elektrina vie prenasat data ale da sa na elektrinu(energiju)tie data ulozit?-kam sa tie vnemi ulozia. kam sa ulozia?
dobře, takže když je ve snu mé tělo jenom představa mé mysli, není tohle tělo, co mám teď taky jenom představa mé mysli? ve snu se můžeš dokonce na sebe podívat do zrcadla, ale většinou tam neuvidíš sebe, jak se znáš z tohoto světa. ve snu vypadáš jinak,máš jiný vzhled. ano, ze svých astrálních cest si můžu pamatovat kde jsem byl a co jsem tam dělal a mám to jistě uloženo ve své paměti v mozku. ale kde jsou potom uložené vzpomínky na minulé životy, když mozek zaniká? a kde se bere inspirace, nápady, intuice apod. když vědci přece tvrdí, že v mozku nemůže být nic, co nejdříve neprošlo našimi smysly a neuložilo se tam?
Ozaj,ma teraz tak napadlo,či neviete niekto,odkiaľ sa berie energia,ktorá drží elektróny na svojich obežných dráhach okolo protónu(jadra,či ako sa to volá).Fakt ma to celkom zaujíma.Asi som moc hulil
Je to tá počiatočná energia z veľkého tresku?
no mna napadlo, ze by to mohlo byt nieco ako je to so slnkom a zemou ... nas drzi od slnka gravitacna sila a mozno to tak funguje aj s jadrom a elektronmy okolo neho , len je to ovela mensie .... a tiez som riadne skureny
Původní příspěvek od expiry_date1 Ozaj,ma teraz tak napadlo,či neviete niekto,odkiaľ sa berie energia,ktorá drží elektróny na svojich obežných dráhach okolo protónu(jadra,či ako sa to volá).Fakt ma to celkom zaujíma.Asi som moc hulil
Je to tá počiatočná energia z veľkého tresku?
Tak ta energie při velkém třesku prostě vznikla, neřešme jak, bo já sám asi moc ani přesně nevím jak, ale prostě se předává dál a dál, a jádro si svoje elektrony drží sílami, ony se ty síly dokonce ňák menujou, ale to už si zas tak přesně nepamatuju...vlasně joooo...jaderné síly(myslim ) no takže opravdu něco na způsob slunce a planet
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Takže sme prišli k tomu,že všetko toto okolo nás je len energia,ak sa na svet pozriete pekne zblízka
Raz som videl také haluzné PPS-ko,začalo to nejakou galaxiou a každý obrázok sa priblížil,až na zem,strom,potom list,potom bunky.....atď až to vyzeralo zase ako ten vesmír
Jasne,to chápem,ale mám dojem,že som niekde čítal,že pomer veľkostí a vzdialeností elektrónov a protónov sa dá predstaviť vzdialenostiam planét v slnečnej sústave(samozrejme len veľmi hrubý príklad) a to keď si predstavím,tak si fakt pripadám len ako kus energie
ale ak sa nemylim tak vedci ten moj napad vyvratili tym, ze elektrony okolo jadra behaju hocijako ale v urcitej vzdialenosti a planety okolo hviezd behaju po svojich drahach ...
mna napadla taka haluz ... ked dinosaurus zomrel, tak sa jeho energia ulozila do pody ... clovek na pode sadi a pestuje a potom ked to konzumuje tak tu nahromadenu energiu uklada do seba ... inac povedane ze vlastne napriklad moja ruka bola mozno niekedy prdel nejakeho godzili ....
ať mi někdo vysvětlí, jak může z hromady kamení, která tady byla před vznikem života, vzniknout něco takového jako je člověk. Tohle mi prostě na celé té evoluci nesedí. Vznik živého z neživého. Myslím, že i kdyby se někdy vědcům podařilo sestrojit člověka, tak ho stejně neoživí, protože vědomí uměle nevytvoří. A to je podle mě to, co přežívá smrt těla, co tady prostě vždycky bylo a přesouvá se z jednoho těla do druhého, aby se mohlo projevovat.
DR:Katz: "ať mi někdo vysvětlí, jak může z hromady kamení, která tady byla před vznikem života, vzniknout něco takového jako je člověk." toto si myslel vazne?!?