Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedna šiška kterou jsem dostal od kámoše někdy letos v dubnu takže docela bodla Sice nevím co to bylo za genetiku ale skuřovala velmi poctivě. Co mě překvapilo bylo jedno jediný semínko který v ní bylo, který bylo velký skoro jako hrášek. Letos šlo do hlíny ale bohužel samec.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Tak ja taky prispeju podle me nejlepsima fotkama co mam zajimalo by me proc nektery ty kytky skoro nemaj pestiky ale byli nejlepsii vysmyvalii ukrutne.az budete koukat na list tak si schvalne podle sve ruky zkuste predstavit jak byl asi velky tak ted uz ty foootas prvni foto sem pojmenoval My Dream jiste kazdy rozumi dyt sme v eu kua
Love And Peace For All a Tekk23no do hlavy tem co tomu rozumi jinak receno inteligentni lidi sem tak dokazu zlepsit naladu lip nez trava a taky se umim chlubit TribalGrimReaper dobra trava je lepsi nez skunk muj nazor
Naposledy upravil Tribal Planter 16-09-2008 v 21:20 PM
a jesste zbytek panove a damy ta prvni fotka mi pride hrozne roztomila zee? pekna kitíí moc moc i tak mladaa
Love And Peace For All a Tekk23no do hlavy tem co tomu rozumi jinak receno inteligentni lidi sem tak dokazu zlepsit naladu lip nez trava a taky se umim chlubit TribalGrimReaper dobra trava je lepsi nez skunk muj nazor
Naposledy upravil Tribal Planter 16-09-2008 v 21:36 PM