Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
expiry nie nejde vkuse on ma termostat a ked sa nahreje okolity vzduch na pozadovanu teplotu tak vypne a ked sa zas ochladi tak zapne
a mam ho zapnuty na stvtinovy vykon 1kW
matko291 & expiry_date1 : no nevim nevim, ono to asik nema plosny (ci priestorovy?) termostat... ide o teplotu spirali (abo teplotu pri nej, nie teplotu okolia
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Původní příspěvek od dab matko291 & expiry_date1 : no nevim nevim, ono to asik nema plosny (ci priestorovy?) termostat... ide o teplotu spirali (abo teplotu pri nej, nie teplotu okolia
No,dnes som ho kúpil(matko 291 díky za tip,ušetril som asi 2000Sk a nebudem to mať v izbe).Keď mi ho predavačka predvádzala,tak som termostat musel pootočiť,aby vôbec zapol,takže podľa toho musí snímať teplotu okolia,špirála bola úplne studená.Nastavenie si už ošetrím,mám teplomer s bezdrátovým čidlom,takže budem môcť furt čumieť na teplotu v skrinke.
Ako hreje tlmivka na 70W sodík?Že by som aj z nej využil teplo apoň pri svietení?
Ak budeš chcieť,zmažem to tu.Dík
matko291: ako vravim, nesnima teplotu okolia ale teplotu pri spirale..asik blbo pochopene... poviem polopate ...nesnima teplotu meter od termostatu inac jasne ze vypne a zapne podla teploty "okolia" ak to teda bereme takto xexe, inac pekneee fotos
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Původní příspěvek od dab matko291: ako vravim, nesnima teplotu okolia ale teplotu pri spirale..asik blbo pochopene... poviem polopate ...nesnima teplotu meter od termostatu inac jasne ze vypne a zapne podla teploty "okolia" ak to teda bereme takto xexe, inac pekneee fotos
Tak to máš pravdu,nemá to nijaké externé tepelné čidlo,ale myslím,že sa to dá nastaviť k spokojnosti rastliniek,na tom termostate(teda tom koliesku) nie je žiadna stupnica.
Tento týždeň budem testovať a možno bude zážeh skôr, ako na jar teším sa,dík ešte raz za tip
matko291: to mi vrav, tutok u nas je teda riadna kosa brrr... permanentne kazde rano okolo -20 -18 ... este stastie ze neviem kolko je v noci (myslim vonku ) , f boxe cca 14-16 ach jo ...
No,momentálne mám v tej skrinke -0,2°C,ale je prázdna.
Nevšimol som si,balast máš v skrinke?Ja ho tam chcem dať,nech kúri.A ešte to trochu zateplím takou hmotou,čo sa dáva v lete na predné sklo,je to z jednej strany taký tenký molitán a z druhej,niečo ako strieborná fólia.Síce to asi moc nepomôže,lebo trochu vetrať musím,ale aspoň mám pocit,že sa snažím
A pôjdu tam 4 kytičky,ktoré boli od augusta na 18/6 v 30cm vysokej skrinke,dúfam,že už budú dosť silné
expy
tak pri -0,2 by im to asi moc neslo
nie balast mam od zadu na skrini prisrobovany na nehorlavom matrosi
bal som sa ze ked ho dam dnu aby som ho ked rosim neporosil aj balast
a ten teplovzdusny ventak ti bude bohate stacit