Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím hledal sem upravu ph pudy a buď tu nic není nebo sem blbec.
Jde mi o to jestli tu má někdo skušenosti s vápněním.
Jelikož mám flek docela v náročném terénu tak výměna hlíny je nemožná. Ph půdy je na 4 tak že potřebuji zvednout ph na 5,5 až 6. Vůbec nevím kolik toho vápnamám dát na cca 30 - 35l hlíny. Mám to jen zalejt vodou ve který je rozpuštěný vápno nebo bude lepší tu zeminu promíchat z vápnem ?
Poradte prosím někdo nějakej tekutej přípravek na pH. Mám pH zhruba 5 a chci se dostat na těch 6 Když sem toto říkal babě v zahradnictví, tak mi dala okyselovač a ani sem si toho nevšiml
Tak nikdo mi neopověděl ,tak sem skusil zavápnit 2díry (cca 30 - 35l) do jedný sem promýchal 2 lopatky vápna a do druhý 4. No a už na ty první vylítlo ph ze 4 na 10. Tak že stím vápnem fakt opatrně ! (ještě dodám ,že sem nesehnal ph půdní test , tak sem použil ph vody test. Hlínu sem dal do kelímku zalil destylkou chvílu mýchal a nechal usadit.následně sem vodu nasal do stříkačky a pak sem postupoval podle pokynu na letaku)