Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když hulit nechci , tak nezahulím.
Já si myslím že člověk by se měl naučit používat svou vůli.
Já sem přestal chlastat,kouřit a hulím jednou za čas jako odměnu.
To sem byl hulič a vožrala co neznal míru.
Čím sem starší tak se snažím víc kontrolovat.
Ať vám to roste a život užívejte v pohodě
hodně dobrý tema, i když mi to osobně moc nepomohlo, aspon vím, že nejsem sám to je možná lepší zjištění, než kdyby tu byla 100 % rada, jak se přinutit.
peace
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Těžko říct jak se přinutit, asi nejspíš si plánovat jiný věci a nemít na to čas, jak už tu někdo psal. Ale já osobně když už mě to hulení nebaví, tak prostě přestanu, protože podle mě nemá smysl už se jen udržovat v takovym tom rauši kdy jsem jen línej a nechci nic dělat. Dám si třeba měsíc pauzu a to jsou pak panečku zas zábavný stavy!
Urcite si udelat plany aby na to clovek nemel cas, ja treba zacal po x letech znovu chodit do fitka a na huleni mi zbejva cas a nalada leda o vikendu, i kdyz je fakt ze jakmile si sednu k xboxu tak uz automaticky balim brko takze se budu jeste asi muset zbavit i konzole
S hulením jsem nikdy neměl tenhle problém. Naopak neožrat se, když jdu na jedno, to je pro mě neskonalá zkouška vůle. O kouření nemluvě, lítá krabička za krabičkou. Měl jsem tu výhodu, že mi tráva začala způsobovat psychický problémy a zhulovat se nebudeš, když je ti potom na chcípnutí.