Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc krásný, časově jsme na tom stejně, mám tam taky pwp, akorát menší vatáž, ale výsledky budeme moc porovnat a mohlo by to bejt zajímavý. Ať se daří chlapíku
jak samopochopitelne? :-) tohle je muj druhy pokus vubec a prvni zkusenost s pletivem. Jen se zatim kytkam dari,jeste nebyl zadny problem.Hold asi i stesti :-)))
cože, já napsal horší? tak to jsem se musel kapánek upsat
ne, ale teď popravdě, podařilo se ti zaplnit krásně celou plochu pletiva, což se u mě říct nedá, každopádně si nestěžuju
cau kluci
dnes jsem dal kytkam papat 6ml obm/3ml wuxal/1l.Zacal jsem na 2ml obm/1l
pomalu to zvysuju,hnojim kazdy paty den/nekde uprostred zalivka bez hnojek.Spocital jsem to a posledni hnojeni(zhruba 3 tydny pred setnutim)bych byl na 10ml obm/3mlwuxal/1l.
Mohlo by to tak nejak byt?Nebo by mohly papat lip?
Brzo není,já to mám na 19 dnu květu a taky mi některý blizničky hnědnou,ale záleží na tom jak moc ti to hnědne.Blizna se chvíli snaží lapnout pyl a po pár dnech jí končí zivotnost a nahradí ji nová blizna.Pokud ti jich hnědne nějak povícero,tak se může jednat o předčasný zrání.
Máš masitý paličky .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Ty woe..máš to hodně hustý.... tvůj scrog či co je fakt masakr..těžkej respekt tobě a samorřejmě K+ ..máš to krásně pocukrovaný..pozor ať si při tom neskazíš zoubky....
ještě mám dotaz, jak se jeví ten PWP an květu..pokud vím tak je to pure sativa a zrova PWP se prej po přepnutí táhne... tak by mě zajímalo jak to ukočírovals... a jak se to chovalo... a pod..
wad: dik.K ukocirovani vyuzivam pletivo+dratky(u dvou kytek).Nedovedu to presne popsat.Tak pak nekdy vyfotim,co jsem musel udelat s jednim pwp ktery chtel couhat.Hlavne nic nestrihat :-)