Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co pouzit naky synteticky redidla nebo naky barvy??volne je polozit kolem policka ale dal vot kyti aby to nemusely dejchat chudinky. akorat je otazkou jak dlouho bude trvat nez ty chemicky sracky vycpej
Loni mi to taky ta zvěř poničila, ale vždycky jenom stonky, z čehož vyplívá, že na listy serou, alespoň v mém případě, takže letos omotám drátem nebo nějakým pletivem stonky a je to hotovo!!!
Moje skusenosti my řikaj že srnka se v klidu pustí i do palice
pravda stalo se mi to jen jednou,zato semi často stavalo že ti přes pole projde rodinka prasat a to muže bejt konečna.
4Caballo:Stací namočit nejakej hadr ve vazeline nebo v ty barve a nekam to tam povesit
Tak před 2 lety mi srnky taky ožraly kytí přišel jsem sklízet a co nevidím dvě kytky byly totálně ožráný a ze země čouhaly jen stonky,ale asi jim ty paldy moc nechutnaly protože jsem je našel na zemi takový lehce žvejklý no co ,tak jsem si je vzal a po dosušení mě to i celkem překvapilo!Byly dobrýý:-)))
Ahoj no a nevite nekdo nahodou jak odradit myši a takovy ty maly hlodavce sežrali mi 2 maly kytičky sice sem je už omotal pletivem ale to je jen dočasne řešeni nevite nekdo jek se jich zbavit??? češč
Čus a co ty zas... slimáci sice nevim jesli jim to šmakuje (snad ne) ale voni žerou všechno a bohuže se ke svýmu políčku dostanu jen občas (1 za týden i míň) dikes
já mám nasaděný kytky ve vinohradu v řádku a bojím se nejvíc zajíců,převčerejšky jsem to tam všude ochcal a pověsil starý zpocený tričko.zitra mi stará přiveze vlasy(má matku holičku) tak to tam ještě zabezpečím tím. snad to pomůže. před 2 léty mi to tam ty kurvy ožrali,tedˇ už se nedám..
jo,jesy mate něgdo na louce a sou tam krtci,tak stačí zapíchnout do země větrník.jaxe vod toho chvěje pooda tak tam nevlezou.a na slimaaky je dobry udělat vokolo kolečko popela.a na srnky a prasata buď plot anebo počůrat a pokakat,či jinej lidskej puch...
Proti krtkům a myším je dobré do půdy nasypat třeba nehty a vlasy...
Mám chundelatého psa a když ho vyčešu,omotám to špagátem do kuličky a odradí to docela spolehlive zvěř... Tak vyčešte psy,ostříhejte svou hlavu a své končetiny......
no hoši nevim, z toho co tu píšete jsem už vyzkoušel skoro všechno (teda kromě těch ředidel) a myslim si že lidský pach zviřata moc neodradí.
Dnešní zvířata už lozí skoro všude a jsou na lidský pach zvyklé.
Takže každý dle svých zkušeností, ale třeba to pochcání tam stejně vydrží jen do prvního deště. Ta sůl na slimáky ta teda funguje, protože to toho slimáka skoro rozpustí, je to sice trochu drastičtější, ale co už.
PĚSTĚNÍ ZDAR
Na bazanty, srnky a prasata plati lidske vlasy. Pomocit to cas od casu okolo pole to taky neni od veci. Slimaci nisnasi sul. pytlik soli vysipej okolo kytek a nemas tam ani slimaky. Na mysi a male hlodavce jsou jedy. Co chcete vic resit?