Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Greenbert Cus growery Tak odkazy uz dako nefunguju asi skrachovali nevim ja nist.. hhee... ale zato je dalsi SK Growshop www.biobotanik.sk Tak skusenosty ziadne,,, ale na jar im hadam dam zarobit, ked budem hnojky objednavat... Ale tie ceny by mohli byt aj nizsie, sak sme na slovensku - plati nizke penazi malo...
Ceny su po prepocitani na nas SKK kurz take iste ako na Cechach. Takze to je v pohode, akurat nebude treba davat hriesne peniaze kurierskej sluzbe
Původní příspěvek od tristan preco by sa rusil(?) prave ze policajti by ho este aj zveladovali aby mohli vychytat vsetkych pestovatelov
mozno vsetky growshopy v cz, su dielom ceskej policie
Co že jsi smazal tvůj úžasný příspěvek, že provozovatelem growshopů je policie a že MANHUNT je jenom nick, za kterým se skrývá team policejních pěstitelů, kteří chtějí ostatní nalákat aby se nebáli ukazovat fotky?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hanyz... pocuj, ked uz chces nieco referovat, mal by si kompletne a nie len to co sa ti hodi. jasne som tam napisal, ze to je len mozne, a nie ze som v to 100% presvedceny! skor som cakal od uzivatelov, ze budu informovat ako sa oni proti tomu chrania, alebo ci na to kaslu a ocakavaju ze raz im zeleny zaklopu na dvere(mozno doma nepestuju)
"Co že jsi smazal tvůj úžasný příspěvek" ... to nerieš, domysli si
a MANHUNT bol len priklad, rovnako som mohol pouzit hocijaky iny nick s dobrymi vysledkami.
Původní příspěvek od tristan Hanyz... pocuj, ked uz chces nieco referovat, mal by si kompletne a nie len to co sa ti hodi. jasne som tam napisal, ze to je len mozne, a nie ze som v to 100% presvedceny!
Když ten příspěvek smažeš, těžko ho můžu citovat...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Hanyz
Když ten příspěvek smažeš, těžko ho můžu citovat...
(co napisem bude vyzerat drzo, tak sry nemam v umysle byt drzi)
no tak ho necituj ani nekomentuj kto ti kaze(?)
ked je nieco zmazane, nemal by si na to ani reagovat, maxilane sa opytat preco som to zmazal(aj to len v PM)
Na internete som nasiel stranku noveho grow shopu growland.sk, mate s nim niekto skusenosti......udajne maju tovar na sklade a da sa tam aj priamo odoberat. Dik za info.