Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
loeX: tak to je fakt brutal pribeh!verim ti to, nechapu proc by sis mel jako vymejslet...to je stejny jako kdyz sem ja psal, ze sem po svym druhym speku v zivote byl zkourenej 3 dny v kuse.jasny ze me sousta lidi vyfakovalo, ale je mi to jedno...ja sem to proste zazil a bylo to dost brutalni!
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
Taky mám jeden...
Bylo to v létě(byla uz tma)...byly jsme pozvaní na sklizeň do vesničky asi 15 km vzdálené...jeli jsme autem...zajeli jsme za město a že dáme prdíka...tak jsme zastavili v jedné vesnici na parkovišti a začli jsme ...asi za 5 minut přijelo auto typků v kožených bundách a řetězama kolem krku...asi nějací mafiáni...mno a zastavili asi 5 metrů před náma tak že jsme stáli čumákama k sobě...(na tom parkovišti jsme byly sami takze nám to bylo hned divný)...seděli jsme a koukali na sebe a voni na nás zablikali a vytáhli jakési kufřík....a ten jeden vytáhl bouchačku...to vám povim to nám bylo jasný že je zle...následoval rychlej odjezd a zjišťování jestli jedou za nama...jeli! a navíc bez světel...takovej strach jsem ještě neměl.......následovaly hlášky tYtu šlápni na to...dělej vytahuje bouchačku a tak...a další vesnici to vzal kámoš křez ručku do postraní uličky a kdesi jsme se tam schovali...stáli jsme tam asi 5 minut a za tu domu nikdo nic nerekl....pak jsme jeli dál ale takovou schízu jsme ještě nezažil...asi nějací mafiáni či co...
Docela kruty.Mnie se nieco podobneho stalo s policii
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Jo s bengama je taky sranda...sem jel z brigády na kole a zastavil se u rybníka na 1 sklo...hulim a najednou kolem projedou benga...divam se jestli to otacijou...neotocili tak rikam ze jako pohoda..sem dohulil...a jedu dal...v tom si všimnu že za mnou jede krokem auto..a bylo to samý policejní....tak zrychluju...voni taky...pak zapnuly majáky a šli po mě...tak jsem to stočil na pěšinu kolem rybníka...voni vylezli z auta a utíkali za mnou...chytil jsem strašnou schízu že mě chytnou tak mě nenapadlo nic jinýho než že se schovám do rybníka. Stočil jsem to přímo do rybníka a aji s kolem jsem zmizel pod hladinou( v té době jsem zrovna neměl mobil...naštěstí)...ještě jsem se 2x nenápadně nadýchl chvli seděl na břehu a pak celej od blata jel přes město domů...
to dude: ne tak když už sem to sem napsal tak si to uhájím...
to MFT: díky za podporu:-)
já sem měl na silvestra hroznou sthu s policajtů..sedím takhle na krajnici..moc sem nemoh chodit(by THC) a najednou projelo auto...jak projelo všiml sem si má majáčky tak sem dělal jako že nic, ale oni po 50 metrech zastavili a jako že se budou otáčet tak sem se nějakým divným způsobem zmohl a rychle zaběh do lesa..nakonec sem zjistil že si jen zastavovali aby čuměli na silvestr...
Jo jo,kdyz je clovek zfajcenej a kdyz telo dostene davku adrenalinu (napr.uvidi policejni auto),tak se ani nenadieje a ocitne se ...viz 2. posl.prispevky
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
to ja sem sel vypaleny kolem koleji u nas ve meste a jel vlak a prejel nejakemu typkovi ruku...normalne ruka lezela apr metru od neho von tam nejak spadl na koleje kdyz to jelo takto bylo hruby a jeste hrubsi bylo to ze nadruhy den me rikal kamos ze se to dooprawdy stal oaze to nebyl zadny muj vyplod)))...ulet
ted sem chtel pisat jeden zazitek na kterej sem si vzpomněl...ale mezi tim nez se mi nacetla tahle stranka se mi stal jeste jeden ala psychozo...
celej den sem nehulil pac nebyl cas a tesil sem se na dnesni ritualni malinkou vodnicku na dobrou noc.
dam jednu...su pekne skourenej ale ale rikam si ze dam este jednu tak dam jeste jednu...no to sem teda zase vyndanej..
zavru vokno sednu ke compu zapnu net a ve dverich v pokoji matka...
tu sem teda fakt necekal..ona tady smrdi ta tvoje marjána, kde ji este mas mimo mrazaku????? (vi ze ji mam v lednici v mrazaku)
to sem nestih ze nepoznala odpaleny dve vodnice od vune cerstvych kytinek...
tak sem stih rychle zareagovat a rek sem ze v supliku... mam v nem vsechno nadobicko i model tak coz...
no a ona nic...
pak mi rekla at vemu benzin az pojedu ze skoly, prinesla mi peto ja kejvnul, rekla dobrou a sla..
FAKT HALUZ
vi ze hulim kdyz to mam v mrazaku zejo.. ale mysli si ze tak vo vejkendu jenom a ne ze prevazane kazdej den z okna....
jezis seeem to hlava zmastenna ja zapomel na pribeh kterje sem chtel psat jako prvni...
to sme sli jednou s kamosema pesky z nejaky parby dom a po ceste jak sme tak sli temnou nocí po ulici tak sem asi pul minuty na nas vydel jezdit ty tri cerveny tecky co mel predator na rameni...
asi nekdy moc cumim na bednu::
I´m sorry za zdlouhavy preklad mych myslenek...
sem zas jednou na tech nasich vlnach
to špičník : he, mám to úplně stejně (tráva v mrazáku, toleratní rodiče). Akorát že já opravdu hulim jen o těch víkendech (kromě včerejška, nó) (ale to bylo výzo). P.S.: máma cejtí i vůni 20 cm kytky, co mám na okně. Ji bych asi nevochcal.
Jo ¨tajenka je svině. Mám tu taky něco: Byl jsme s kámošema v Praze v hotelu Dům ( v nejvyšším patře) a totálně jsme se zpílii. Byli jsme tak mimo, že jsme se váleli po zemi a nemohli se přestat řezat. (znáte ty křeče), no a pak nás napdl ten šílenej nápad. Totiž, že se převlékneme za světce z orloje (já a ještě jeden týpek), orloj nás inspiroval odpoledne. Tak jsme se převlékli a zavřeli do skříně a vždycky po čtvrt hodinách jsme vylézali a zase zalézali do skříně, přesně v pozicích orloje, nenapodobitelná haluz. Dneska už bych to neudělal líp. No to ale není všechno, pak jsme se zmaštěný vydali do vejtahu a jako dva orlojáci jsme dělali liftboje a vozili vystrašený lidi nahoru a dolů. Dodnes se divím, že na to nepřišla obsluha hotelu...:-)
Dobrá skupinová haluz se taky stala v Jihlavě v parku. Trošku jsme zakouřili a vyšli asi v 5 lidech, prohlédnout si letní park, už se trochu smrákalo a najednou jsem v dálce uviděl temnou postavu s dítětem. Tak si říká, to se zdá asi jenom mě, tak jsem se zeptal kámošů. Zastavili jsme se a zakoukali pořádně, po chvíli jsme byli úplně v prdeli, protože všichni souhlasně tvrdili, že tu postavu vidí taky. Tak jsme šli blíž, vomrknout vo co de. Šli jsme blíž a pořád tam stála, byli jsme po.... strachy. Zřetelně jsme tam viděli chlapa jak drží za ruku dítě, jak mu vlaje kabát... atd. Když už jsme byli tak 20 m od něj, tak najednou vedle nás něco zašustilo a mi z něho spustili oči, když jsme se znova podívali, už tam nic nebylo. Docela hrůzostrašná davová psychóza, ne? .....
Houbová mela: Neočekávám, že mi to všichni uvěří, ale kdo zná svoje, tak ví, že je to možný. S jedním kámošem jsme chtěli otestovat pořádně houby (měli jsme lysohlávky modrající). Všechno jsme skvěle připravili, set a setting všechno v cajku. Chtěli jsme udělat takovej rituál, vyzkoušet transcedentnost naší mysli. Dva týdny jsme nejedli maso, týden nepili alkohol, nehulili (to je hlavní) a 24 hodin nic nejedli, jen pili zelenej čaj. Na privátku jsme si rozložili deky a zapálili svíce. Asi v 10:00 jsme každej spořádali 117 hub a čekali na odpal (meditační hudba tiše tlumila naše smysly). Byli jsme tam dva a jeden člověk byl střízlivej a pro jistotu nás hlídal. Taková dávka už člověka rozloží do poslední molekuly a rozpustí poslední kousky vašeho materialistického ega, to mi věřte. Před tím, musíte být v naprostý pohodě a psychické kondici (jak by řekl Leary) Před tím jsem měl max. tak 30 hub. Teď jsem se musel připravit na cokoli! Houby jsou prostě nevyzpytatelný, ale ještě nikdy jsem s nima neměl bad, nebo nějakou špatnou zkušenost. Jsou prostě mystický a jako snad jediný jsou opravdu přímým čistidlem čaker, aury a vašich zlozvyků. Pokud si člověk ve stavu uvědomí a poslechne sám sebe, tak pozná že je opravdu strůjcem svého osudu a života. Nicméně abych pokročil. Z tohoto zážitku jsem chtěl vycucat maximum a tak jsem se řádně uvolnil a nechal psylocibin protékat do každé buňky mozku. Věděl jsem, že bude následovat zážitek zcela mimo tento svět, nepopsatelný jakoukoli formou pro střízlivého člověka. Zhruba za 18 minut jsem cítil lehké přívaly euforie a trošku nepříjemné dráždění v žaludku, které přestalo asi po 40 minutách. Po 50 minutách, už jsem se vůbec nestrachoval a věděl, že tohle bude zážitek na který jsem čekal, byl jsem naprosto klidný a vyrovnaný, jako nikdy, moje nadvědomí tišilo mé běžné smysli (hmat, čich, chuť, zrak a sluch) ...a to byl teprv začátek. Cítil jsem jak se dostávám jakoby víš a víš nad mé tělo, (seděl jsem v joginckém sedu) a kámoš proti mě. Oba jsme se asi po 60 min. telepaticky spojily a věděli jsme jeden o druhém všechno, naše mysl se totálně otevřela. Návaly jiných stavů mysli byly tak silné, že jsme nemohli chodit ani mluvit, ale přesto jsme si rozuměli. Ještě z posledního vypětí při spojení s touto realitou, jsme poprosili toho střízlivého kámoše aby odešel, že je nám fajn (cítili jsem že nás brzdí, protože prostě nestíhal, byl někde jinde než my, pořád se nás ptal jak nám je, ale my jsme chtěli jen ticho meditace). Kámoš tedy odešel, pak to vypuklo na plno! Totálně jsme se propadli do sebe, neuvěřitelně silný impuls nás vyhodil mimo tenhle vesmír a my jsme ho sledovali na plátně svojí mysli. Byl jsem neustále ve spojení se svým tělem, ale uvědomoval jsem si jak je omezené a slabé proti nekonečnosti ducha. Duchovní možnosti se mi otevřeli a já jsem před nimi stál jako malé dítě před mrakodrapem. Po celou dobu se mnou byl ve spojení kámoš, celou dobu jsme se jen usmívali v blažené extázi, slova byla příliš chabou náhražkou myšlenek. Bylo zajímavé, že i v této fázi, jsme byli schopni normálně chodit a jednat(normálně jsem si šel nalít čaj, došel jsem si na záchod atd.) Důvod toho proč jsme nic nedělali jen tiše seděli, byl hlavně v tom, že nás to nebavilo, spíše otravovalo a vyrušovalo od soustředěné blažené extáze ticha. Dokonce jsme i vypli meditační hudbu, protože byla příliš rušivá, příliš hrubá z materialistického světa. V duchovním vesmíru kde jsme byli teď to bylo neskonale jemné a citlivé, plné tepla a (bude to asi znít moc naivně, ale i lásky) Prostě zažívali jsme stavy, které normálně zažívají nějací mniši meditující 30 let v jeskyni. Uvědomoval jsem si, že do tohohle stavu jsem se dostal jen díky houbám a né vlastní vůlí a meditací a to bylo to jediné co mě v té chvíli znepokojovalo, ale i to jsem odsunul do pozadí a jen se kochal tou nepřebernou škálou astrálních a duchovních světů mezi kterými jsme proplouvali. Barvy které jsme viděli a které si sotva teď mohu vybavit, se nedají nijak popsat - tady prostě neexistují. Vzpomínám si na všechno velmi přesně, najednou jsme dostali s kámošem nápad že sundáme nástěnné hodiny, protože jsme je nepotřebovali - čas pro nás jednoduše neexistoval. Oba jsme se zasmáli a bez jediného slůvka jsme oba vstali a sundali je. Od té doby vím, že telepatie opravdu existuje, je to jen o naladění mysli na toho druhého. Potom jsem uviděl, (když jsem se chtěl napít) že moje ruka je složená ze stejné substance (atomické) jako ten hrnek, znovu jsem se pousmál tomu zjištění a vychutnal si doušek osvěžujícího čaje. Totiž viděl jsem (vnitřním zrakem) jak celý materiální vesmír vibruje pode mnou, jak všechny věci(lidi, kytky, hrnek i slunce a galaxie) jsou složené z týž atomů a já jsem mezi nimi proplouval, obsáhnul jsem svou myslí celý vesmír a cítil s ním spojení, jak skrze mě vibruje a je telepaticky spojený, (cítil jsem lásku všech lidí, bohužel, ale i nenávist a zlo) a litoval jsem, že nemohu sdělit lidem že existuje něco vyššího, co mnoho z nich v životě nepozná. Přesvědčil jsem se že tento zážitek je podobný zážitku smrti a umírání, kdy naše astrální a duševní tělo opustí skořápku těla a vydá se do vyšších dimenzí a světů. Po celou dobu zážitku jsem viděl v celém pokoji světlo, které pronikalo skrze stěny, moje smysli se slili v jeden a já jsem opravdu mohl slyšet očima a hmatat sluchem. Bylo asi tak 3 hodiny po požití hub. Bylo jedno jestli jsem měl zavřené nebo otevřené oči, viděl jsem to samé: barevné soustavy fraktálového světla, nekonečný vesmír a dokonce i malí pokoj ve kterém jsem byl. Vše mi připadalo jasné a dokonalé, pochopil jsem dovednost a dokonalost tvůrce toho všeho, jediný střed (jak to nazývají Buddhisté). Ale Boha jsem neviděl, tak daleko jsem se ještě nedostal, ale cítil jsem jeho blízkost ve světle které mě neustále napájelo energií a které kolovalo a vyzařovalo z mé bytosti. Poznal jsem že On je neuchopitelný fyzickými smysly. Dost filozofování, kámoš mi pak říkal jak kolem mě viděl žluto zelenou auru. Já kolem něho fialovou a říkal, že mě pořád telepaticky slyšel, takže to nebyla haluz. Také jsem na vlastní kůži poznal neomezenost astrálního cestování (či jeho vyšší formu), uvědomoval jsem si tělo ale létal jsem nad městem a koukal po různých místech a hledal lidi které jsem znal, potom jsem jim říkal co v tu dobu dělali a oni to potvrdili). Pořád jsme si během tripu říkali jen: to je nádhera, to není možný, to není možný, waaauuuu..... Asi po 5 hodinách jsme začli chodit po pokoji a prohlížet každý detail našeho pokeje, když jsem se podíval na zeď viděl jsem že je z atomů a zpoza těch, že vysvítá světlo, viděl jsem jak jsou spojené jakýmsi elektrickým modrým mimibleskem a tak tvoří molekulu, prostě nádhera. Bylo to prostě něco krásnýho a nepopsatelnýho, po zhruba 6,5 hodinách to začalo ochabovat ale ještě po 10 hodinách v 20:00 jsme byli schopní s kámošem telepaticky rozmlouvat, tak hodně jsme byli sladění, zasáhlo nás to, (dodnes vždycky vím přesně co si myslí) Celou příští noc jsme moc nenaspali, trošku absťák, ale nic velkýho, trošku jsme se potili (intoxikace byla asi dost velká, ale ten čaj nás pěkně prolil, to je potřeba:-). Potom, už jsem nikdy neměl strach ze smrti a nic si nedělám z malichernejch problémů, po všech stránkách se cejtím líp a pročištěnej. Neustále mám na paměti svý extatický vědomí. A vím, že jogini a světci žijou a umí dosahovat těchto stavů, bez požití psychedelik. Tak se teďka taky snažím a zkouším toho docílit pravidelnými cvičeními, po tom zážitku to jde snadněji než před ním. Když už vidím cíl, tak cesta je snažší :-) Přeju vám taky hodně mystických prohlédnutí, milí čtenáři. Flaky
for---Špicnik:znam taky v mrazaku mam,ale jeste pred tim nez otom mati vedela tak me nasla sklenenku v kapse jeste nabitu.a ona dome valila zeprej to sou tycinky na drogy a ja vypaleny rikal ze je to natakovy zeleny tabak.)))))