Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mně už klíčí automaty z vlastní tvorby, tak to chci vidět, co z toho bude, za týden půjdou do lesa.. Ideální čas zasadit automaty ven si myslím, po tom jaru divokým..
Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok
Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.
Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas .
Původní příspěvek od Korag Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok
Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.
Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas .
No jestli je to sémně od Green House Seeds, tak budeš spíše litovat. Ne kvůli tomu, že si je zasadil pozdě, ale že Ti vyleze nejspíš přehlídka hybridů. Pokud vůbec vyklíčí.
Jinak já sem dneska zasadi nějaký ty AF, co půjdou za týden do lesa, a pak tasky ještě pár regulárů od místínho člena. Pozdě určitě ještě není.
Tak nakoniec ich nemali na sklade, objednal som si tieto:
3x Pyramid seeds:
Tutankhamon 1 ks Fem.
Fresh Candy, 1 ks Fem.
Anesthesia 1 ks Fem.
1x RQS:
Northern Lights 1 ks Fem
Co na to poviete odbornici?
Inak preco tu na tomto fore ste tak zaujati voci GHS? Viem ze sa sami precenuju a aj tie cannabis cupy su podozrive, ale myslim si ze svoju kvalitu maju, ved staci sa pozriet aj na podiel THC a celkom slavne modely... tak ale pre pokoj v dusi by mi to tu mohol niekto objasnit a hlavne nejake review tych styroch co som spomenul hore.
Původní příspěvek od butan234 čaute , mam doma ešte štyri semiačka 2x Cream caramel a 2x Sweed dwarf (feminizovane) ... oplati sa mi ich ešte nasadiť ??? dik za radu
A ešte jedna podstatná vec , všetky 4 su autofloweriky ked vydrži počasie tak za tych 2,5-3 mesiace by som to mohol stihnuť
Škoda semen, schovej si je na později
Nemá to smysl, den je krátký a u AF platí čím delší den a silnější slunce, tím lepší materiál... A hlavně nikdo nedokáže zaručit, že třeba ještě nenapadne
Ještě je brzo nenechte se zmáct počasím! Nejlepši je konec března/začátek dubna předpěstovat za oknem aby to nenakvetlo. Konec dubna většinou po čarodkách házím ven.tak nikam nespěchat!