Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 69 70 71 72 73 »
Autor
Téma 
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1121

Teď sem dorazil domu. Zmaštěnej. U vchodu do baráku mě zastavil takovej starší pán a pořád se mě na něco vyptával. Jestli nevim v kterym roce se tydle paneláky stavěly, kolik mi je, od kdy tu bydlíme atd. Já byl na kaši. Tak já po chvíli na něj, jestli někoho hledá. A von mě rozsek tim, že povídá že je soudní znalec, je tu pracovně a odhaduje domy a byty. A že zkusí najít někoho staršího. Až doma sem dostal brutální záchvat smíchu...

Old Post 15-12-2004 v 11:23 AM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zumbi
Stálý Člen

Karma uživatele zumbi - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1122

Nedávno sme byly kupovat autíčko a vezli sme ho domu zmaštěný jak dobytci. Kámoš furt z okýnka zaměřoval baterkou lidi a občas nějákýho zajíze na polnačce. Cesta polema byla fakt hardcore, já měl furt schýzu, že za náma jedou cajti, ale nic tam nebylo. Potom sme vjeli do nějákýho Polního porostu (takový keříky, strašně hustej a dost vysokej porost), ve kterym byla taková malá vyjetá cestička, ale na ní byla taky dost vysoká tráva. Jedeme, jedeme a najednou se kámošovi chtělo scát. Zastavili sme, kámoš vylezl a vzal si baterku (neznámo proč?!) a scal. Kámoš u volantu na to šlápnul a začaly sme mu ujíždět. Řval na nás, fakoval, ale nepomohlo mu to. Pak ten magor u volantu hodil hodiny a pak to bylo docela brutal. Kámoš venku si zapnul baterku (myslel si že po nás střílí) a my sme viděli záblesky od baterky, jako od hlavně pistole! Pak sme ho málem přejeli a on hodil kombo do pangejtu. Potom, co sme ho málem přejeli, se celej vytlemenej a špinavej vrátil do auta. Jeli sme dál. Když sme dojeli do nějáký zapadlý vesničky, tak ten vůl zase začal zaměřovat lidi baterkou a řval na ně nějáký kraviny, jako že jim smrděj woči a tak... Dojeli sme domu a na závěr výletu sme smotli brčko. Všechno se to odehrávalo za tmy. Pak sem šel domu, pohádal sem se s rychlovarnou konvicí a šel si dát něco k jídlu a spát.

Old Post 21-12-2004 v 16:09 PM
zumbi je offline   Profil uživatele zumbi   Find more posts by zumbi   Foto galerie člena zumbi   Click here to Send zumbi a Private Message   Add zumbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zumbi
Stálý Člen

Karma uživatele zumbi - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1123

jo a ještě detail, bylo nás tam 3 lidi:-)

Old Post 21-12-2004 v 16:11 PM
zumbi je offline   Profil uživatele zumbi   Find more posts by zumbi   Foto galerie člena zumbi   Click here to Send zumbi a Private Message   Add zumbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Re: eeehee, tak mám také takový zážitek Příspěvek č. 1124

citace:
Původní příspěvek od morrissey
Když sem dnes ráno, asi v 9 hodin razil do školy, dal sem ještě doma prdíka. Šel jsem, nastoupil do šaliny, jel sem a přemýšlel jestli jsem zhulenej nebo ne. Stál jsem u dveří nad těma schůdkama abych trochu zkomplikoval "výstup a nástup". Když tu najednou šalina prudčeji přibrzdila a jeden takovej důchodce co blokoval se mnou se začal klátit jakože sapdne nebo co, tak nějak se tam obmotal kolem té tyče které se držel a vopřel se u toho ještě vo nějakou mařku která seděla pod ním. Okamžitě, zřejmě reflexivně, jsem zareagoval tím, že sem ho chytl za ruku kterou ta nějak mával v prostoru, vyloženě vybízela k úchopu, a jednoduchým tahem jsem hovrátit zpět do původní polohy..... etc,.

no a nejake pouceni na zaver nebo trochu mi to unika,....
..mels mu aspon tu ruku zlomit, kdyz uz brutalne pomahas duchdcum v socce

lObOtomI

Old Post 22-12-2004 v 05:59 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 1125

nejbrutalnejsi zazitek byl asi pri tretim huleni v zivote kdyz sem sel rano do skoly este sem chodil na zakladku asi bud konec sedmi nebo osmi tridy to uz si nepamatuju ale vim ze to bylo tejden pred vizem sel sem do skoly asi 8: 40 a potkal sem kamose jestli si nechce zahulit protoze sem dostal vod kamosovo brachy palici tak sme sli kdyz sme dohulili tak mi este nic nebylo a rek sem mu ze du na bus ze bych to nestih do skoly bylo asi 8:55 kdyz sem dosel na zastavku sed sem si a po nejaky dobe vubec nevim jaky sem dostal takovou bombu do palice vubec sem vosobe nevedel. nevedel sem ani jestli bus uz vodjel nebo chvili sem sedel zapalil si cigo a videl sem kolem vsech kloubu na tele modry pruhledny stity ktery mi vysilali vybrace do tela. rozhod sem se ze pudu do ty skoly pesky a na prechodech sem mel strasny schyzy jestli nejde auto a ja ho nahodou nevidim kdyz sem dosel do skoly ta k sme meli na tu hodinu supla a nastesti sme cumeli na video jako zbytek celyho dne to pro me byla zachrana jinak by to bylo strasne v riti. docela se ten stav podobal houbam strasnej hukot

Old Post 22-12-2004 v 10:40 AM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1126

Ja jsem jednou sedel v hospe s kamosema-davame prvni brcko-docela me to rozbilo na to, ze jsem z nej mel 3 prdy. Kdyz to dohulime prijde dalsi kamos a ze ma nejaky skero a ze smotne brcko-kazdej souhlasi. Jede dalsi kolo a ja se dostavam do kase. No a pak prisel jeste jeden kamos a dalsi kolo. Po absolvovani jsem totalne na srac-dostavam krece do celyho tela a strasne se klepu-kdyz se me nejakej kamos na neco zepta vubec nevim ktera bije. No a nakonec to nejhorsi-sami od sebe se mi klepou nohy-chci´je zastavit, ale nejde to. Za chvili se mi chce na zachod ale ty nohy se mi porad klepou a je je kurva nemuzu zastavit!!! Najednou, jak tak cumim pred sebe, se mi pootoci obraz-vse vidim pootocene o 45 stupnu. No a pak jsem to nezvlad-spad jsem ze zidle na zem a strasne se klepal-kamosi me zkouseli vratit zpatky, ale pak me nechali lezet a cumeli na me. Nomohl jsem nic rict-total psycho. Nakonec jsem tam lezel asi hodinu (zdalo se mi to tak dlouho, ze jsem myslel ze uz to neprejde). Pak to najednou z niceho nic povolilo, ja jsem vstal a byl jsem uz v poho. No fakt hnus.

Old Post 24-12-2004 v 00:44 AM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Easton48
Stálý Člen

Karma uživatele Easton48 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Easton48 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1127

zhulenej jedu na snowboardu a najednou vidim dobrej jump tak to skocim a chci dat 360 ollie a covece proste dopad si nepamatu a ani dalsi hodku potom , proste vubec nic. kluci rikali ze sem to skocil uplne perfektne jenomze sem to daval poprvi v zivote tak do me asi najelo tolik adrenalinu ze si fakt proste od toho skoku nic nepamatuju. prej sme normalne porad jezdili ale ja sem prej celou hodinu nic nerikla a jenom jezdil jako silenej. Chci si to dneska zopaknou za 10 minut jedu na Mezihori a mam 1g Krystala tak se tesim. Dneska doufam ze si to zapamatuju. Preji take vsem pekne zhulene svatky. Slalam al-lejkum.

Old Post 26-12-2004 v 16:05 PM
Easton48 je offline   Profil uživatele Easton48   Find more posts by Easton48   Foto galerie člena Easton48   Click here to Send Easton48 a Private Message   Add Easton48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 1128

taq mne ked som zacinal s hulenim som asi na rok prestal chlastat, taq som si stale daval cajik, ide asi o to: dal som si asi ešste len historicky tretieho jointika z mojej prvej urodicky, skureny jaq bomba som nabehol do naseho pohostinstva pozeram sa na zensku ona na mna, ja ze nech mi da dva balicky slnecnice, ona sa ma zacala nieco vypitovat, lenze ja som jeje nerozumel, vlastne rozumel som slovam, len pre mna nedavali spolu ziadny vyznam, taq sopm na nu asi minutu cumel vlkolacimi ocami, ona na mna akoze cakala odpoved a ja len ze chcem dve slnecnice som jej to zopakoval, ona sa na mna pozrela jaq na ostatneho idiota a dala mi 2 slnecnice.

a este jeden v tej istetj krcme, som nabehol na srot ze jeden caj, nakrku som mal satku ocka cervenke, a pozzeram ze tam predava zanska ktora ma tri roky ucila v druzine a je to kamoshova matka, taq sa spitala ci niesom chory, alebo taq a ja ze jasne jasne ze hej taq som si vypil moj cajicek a ona za mnou nabehne, ze vyzeram velmi choro ze nech si dam este jeden caj. jej vravim ze v pohode myslim si ze mi spravy este jeden, a ona len zaliala ten co som tam mal, vraj nech pockam ze on este "pusti", som to ani nevypil.
konec

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 28-12-2004 v 14:41 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1129

jedna takova haluzka z praznin....
houbovali sme v hojnym poctu v lese asi 12 lidi.potom sme se rozdelili na 3 skupinky ze si dem jeste neco najit..za 20 minut jsem mel asi okolo 300 hub tak sem si sedl a ze nejaky ochutnam jaky sem to vubec ted nasbiral (v sobe sem jich mel asi 40) tak sninm jednu..hmm nejaka.hmm..vezmu dalsi..dalsi..dalsi..ZASEK...50 ...ty vole kamo ty ses tady zasekl rika kamos kdyz me vydel..a ja neho..kdyby byli jehlicky na strome jen o par centimetru kratsi mohli bysme jimi proletovat..do ted sem to nepochopil..a jak sem dopadl...doma sem potkam psa a zacal strasne stekat....rikam si pro ten debil takhle steka...sedl sem si do kresla a zjistil sem ze mam na zadech privazanej stromecek a byli z neho obrany jehlicky.....samozrejme nevim jak se tam dostalll
bye

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 28-12-2004 v 15:16 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1130

V sobotu sme varili kakaji. Dopadlo to naprosto katastrofalne. Bylo to uplne hnedy, silene husty a strasne hnusny. Byli sme 3, kazdy dal tak 2/3 hrnku. Me se furt zdalo ze to neucinkuje tak sem si s kamosem dal este 5 prdu. Vyrazily sme do nejakyho klubu, jen tak z prdele, deme, furt nic, su uplne normalen zhuleny. Najednou prisla pecka do hlavy - a ja sem byl uplne v prdeli. Sice sem furt sel, ale tak nejak sem se ztracel z reality do sveta vlastnich silenych predstav a vizi. mel sem naprosto sileny strach ze uz se z toho neproberu, vsecko se mi pletlo, ztracel sem pojem o case. Pak sem se poblil a v tom podniku sem asi na ctyri hodiny usnul. Predtim sem ale mel hrozne krece, skubal sem sebou a uplne ozrala kamoska se me furt ptala jestli pry su v pohode:-))) Pak me vzbudily a ja byl uplne v pohode (jen trochu unaveny. hodne zhuleny, ale v pohode). Kdyz to zpetne zhodnotim tak to bylo chvilema naprosto perfektni a chvilema strasny.

Old Post 02-01-2005 v 13:22 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Easton48
Stálý Člen

Karma uživatele Easton48 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Easton48 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1131

Tak sem byl na silvestra u nas na chate (celkem 11 lidi) a proste se to nejak posralo a nikdo nemel ani na podelanyho prda, sralo me to ale rikal sem si ze zase chlastu mame tri prdele. Tak sme zacali trochu chlastat, pak jeste trochu vic pak byla pulnoc to sem byl docela v napitim stavu. Pak asi kolem jedny hodiny nam dosel chlast a tak sme ja a jeden muj kamos vyrazili do hospody pro flasku vodky. DOjdem k hospode a pred hospou postava kolecko lidi tak k nim dojdem a pozdravime poprejeme hezkyho silvestra koukam ze to sou lidi tak kolem trictky mozna i vic a nahle sem mel pred sebou fajfku (muj deda mel stejnou ) . Tak sem si dal prda poslu to dal, ale jelikoz to bylo temr bongo proslo to ke me asi jeste 10x potom sem uz nedokazal povolit mimicky svaly a kdyz sem dosel na chatu tak sem si chtel sednout, ale uz si nepamatuju co sem delal dal. Asi kolem 6 rano sem se probral jak sedim u stolu loktama oprenej o stul a hned mi kamos podava do ruky prazdnou flasku od vodky at dojdu pro dalsi a dal si to zas nepamatuju. :-) Salam al Lejkum

Old Post 02-01-2005 v 18:44 PM
Easton48 je offline   Profil uživatele Easton48   Find more posts by Easton48   Foto galerie člena Easton48   Click here to Send Easton48 a Private Message   Add Easton48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Venerable
Stálý Člen

Karma uživatele Venerable - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1132

Zdravim všechny,
Dlouho jsem premejslel jakej ze je ten muj nebrutalnejsi zazitek kterej mi prichystala realita umocnena hulenim, az se mi včera z niceho nic stal. Hulim uz vcelku pekne dlouho tak jsem na nejaky zaseky a takovy věci zvyklej. Nicmene tohle byla jinba liga.
Vecer sem si dal brko a sel něco delat doma. Nedavno jsem se totiž prestehoval tak ted travim vecery upravama bytu. Mimochodem doporucuju u nenarocnejch praci hulit, clovek pak s usmevem na rtu vykonava i ty nejnudnejsi cinnosti. Ale jdu si takhle udelat pauzu, ze si dam cigo ve vokne. Tak si tak pokuruju , posloucham hudbu a vocumuju. Proste pohoda. Naproti z baraku vyjdou dva ukrajinci. Uz sem si jich vsim driv, obcas se to tam tak trochu hada. Ty dva nekam odchazej , když v tom se rozleti okno u nich v byte a v nem pekne nasrana ukrajinka na ty dva něco hulaka. Hmm rikam si další cirkus. Ty dva se zastavej a taky něco pokrikujou. Zenska zmizi a najednou z okna zacinaj litat nejruznejsi věci.( neky saty , par lahvacu, konzervy a tak ruzne). No koukam na to predstaveni a najednou zacina bejt něco jinak. Ta zenska se dostava do varu cim dal vic. Krici , breci , proste zachvat. To uz i me tuhne usmev. V hlave me problesklo ze je to asi presne ten stav kdy by byla schopna i vyskocit. No vazeni….. nez mi to vlastne poradne doslo … ta krava stoji ve vokne a uz ani nekrici, jenom tak trochu breci a něco relativne potichu mumla. Tem dvoum dole sklaplo a je videt ze ji takhle asi ještě nevideli… teda to asi není jejich normalni hadka. Vazeni me se zmocnila panika. Trvalo to par sekund ale me to prislo jako minuty. Co mam dopr… delat. Tep mi najel jako blazen. No nenapadlo me nic lepsiho nez volat benga. Takze naproti v baraku zenska v zachvatu ve vokne a co chvily se prikrcuje v kolenou jako ze uz se chysta… a ja vidim ze je fakt na ty hrane kdy se rozhoduje vazne. Dole dva ukrajinci ji asi prosej aby to nedelala. Ja zhulenej na plech vysvetluju bengovi ze chci nahlasit pravdepodobnej pokus o sebevrazdu. Fakt masakr.
Dopadlo to tak ze asi po trech- ctyrech minutach ta zena se „uklidnila“ resp. rozbrecela a zalezla dovnitr. Ty dva za ni okamzite vystartovali. Benga prijeli za cca 15 minut, kdy uz byl vlasne klid… az na ten bordel na chodniku. Benga ani nezastavili, z jejich pohledu asi vsechno OK. A ja starsi asi od deset let sem sel rozdejchavat infark. Fakt slusnej vecer.

Old Post 07-01-2005 v 10:12 AM
Venerable je offline   Profil uživatele Venerable   Find more posts by Venerable   Foto galerie člena Venerable   Click here to Send Venerable a Private Message   Add Venerable to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 1133

No jak to tu pročitám tak si řikám, že můj nedávnej zážitek s některýma předchozíma celkem koresponduje, takže to asi bude normální, nicméně mě to v tu chvíli přišlo celkem zvláštní tak se taky podělim.
Asi 3 dny před vánocema sem jel navštívit svý kámoše do města kde normálně studuju ale letos tam nejsem. Od hulení sem měl celkem pauzu cca 2 měsíce, ale oni mě dopředu ujišťovali že se něco najde až přjedu. Nejdřív sem se celkem dost nakalil na kolejích, dali jsme dva vodníky výbornýho tabáčku a že dem jako do hospody. Na schodech sem tam potkal dalšího kámoše, že teda letí pro něco na špeka. Během chvilky byl zpátky a během další chvilky bylo ubaleno. Dal sem standardní 3 prdy a řikal jak je to v pohodě bejt po dlouhý době zas příjemně zhulenej. A kámoš že jako ubalí eště jednoho. No tak stojim vedle něj koukám jak balí a najednou sem se podél stěny sesul k zemi. Mě osobně se to zdálo jak věčnost ale ve skutečnosti to trvalo tak max 5 minut. Jakobych se dostal uplně mimo tělo někam jinam, moc si odtamtud nepamatuju ale dneska mi to přijde že to byl hezkej sen. Když mě kluci probudili tak sem votevřel voči a oni se mě ptaj co se mnou je, jestli sem v pohodě. Byli asi docela vyděšený, někdo řikal že chtěli volat záchranku. NO já sem jim vodpověděl něco nad čim mi do dneška hlava stojí: Já sem byl v krychli (tim sem myslel místnost z filmu Kostka - the cube). FAkt mi to tak v tu chvíli připadlo a na to jak sem byl zhulenej mi to i dneska přijde jako dost inteligentní odpověď. Potom sem se vzpamatoval, mezitim bylo ubaleno a já si šel dát další dva prdíky. I když mi nejdřív nechtěli dát šibalové jedny :-) ...

Old Post 07-01-2005 v 19:31 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 1134

Ještě sem zapoměl dodat, že druhej den sem navštívil toho kámoše co měl ten matroš a řek si mu o pár semínek, že tenhle model si chci někdy zopáknout. NO a dneska zhruba 3 tejdny od doby co se to stalo mam ve skříni 14 hezky rostoucích kytiček. Už se těšim do krychle...

Old Post 07-01-2005 v 19:35 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1135

Gratulujem...

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 07-01-2005 v 22:52 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.E.M.E.R
Stálý Člen

Karma uživatele G.E.M.E.R - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1136

Hulim skoro kazdy den s kamosmi,ale najviac mi to zaberie po par dnoch pauzy a prave pauza zohrala asi hlavnu ulohu v tomto mojom zazitku. Ked si dobre pametam, bolo to asi po 4 dnoch "nehulenia" niekedy v septembri minuly rok-to je jedno,na tieto veci si nepametam,proste mal som k dispozicii auto a sli sme s kamosom L do mesta D po matros-bola to slovencina, vonkajsok. A ako to uz je zvykom-ja a kamos L radi hulime vzdy na inych miestach. Bola uz tma ,bolo dost zima a prsalo,takze sme si nasli taky pristresok vo vedlajsej dedine R. Velmi sme sa tesili/to kvoli tej pauze/-vybalili sme vodne bongo/kačku// a...prvy isiel kamos L,lebo ja som varil,a furt ked hulime v partii,ta ja varim a navarim si ako posledny. Stiahol to bongo ako nic a hned sme zacali haluzit/baviť sa kecaním/. Tak sme sa zakecali,ze som si normalne zabudol sebe navarit! Takze som si navaril a...fasa pocit este som ani nevydychol. Dali sme esce 1 kolo a stacilo nam...po chvyli sme sa zhodli na tom,ze vonku je zima a ze mame auto! Nasadli sme,pustil som muziku...napadlo ma,ake mame fasa fáro-aj s radiom na kazety,a ked som zistil ze si v nom mozem aj zakurit, tak som nastartoval, a bolo teplo-proste super mašina,a ked som zapol svetlá...pocit ako v lietadle-kopa kontroliek,tlačítok,az som sa bal,ze ci to odsoferujem,lenze ja velmi rad soferujem a este radsej zhuleny/aj ked na šrot/ :-) ...Teplo v aute spravilo svoje a...boli sme na šrot./"na šrot" = vela THC v krvi/. Prve metre na aute...rozmyslal som,ci tam dam dvojku,ved uz v jednotke to bola rychlost jak v Nid for spid. Dosli sme po neuveritelne dlhej ceste/asi 3 Km/ do nasej rodnej dediny, kamosa L som vysadil pred jeho domom a ja som siel dalej-v tom mi zazvonil telefon-sestra-ze ci nepridem ku krcme, ze uz je zavrete, a chceli by ist do dediny R-prislo mi to vhod,nechcel som ist hned domov v takom stave. Otocil som auto, co auto-super masinu, vsak aj spiatocku to ma a odviezol som partiu do dediny R. Vsetci isli dnu do krcmi,mne to trochu trvalo povypinat tie vsetky vydobytky techniky-svetla,stierace,radio na pásky a nakoniec motor. Takze konecne som vystupil,zamkol som auto/central chvala bohu to má/. Vonku-na tej zime som sa cítil sviežo,tak reku no-problem,idem za nimi dnu. Otvorím dvere a...hrala tam živá kapela ľudovky-pecka, povedal som si,a reku že trosku postojim pri tom kozube a popocuvam ich. Boli asi traja-husle,basa a dalsie husle+dalsi clenovia kapely, co tam do toho tancovali.
No prišiel okamih "O". Zdalo sa mi, ze tam stojim uz dlho a aby som tam nebol nápadný,rozhodol som sa, ze pojdem ku svojej partii ku stolu. To teplo ma asi zase dojebalo. Po prvych krokoch som pocitil velku slabost v nohach-akokeby som mal kazdu chvilu spadnut na zem/nepripadalo my to vhodne v krcme,kde je plno ludi a 99% z nich ma pozna/-zazil som to prvy raz v zivote/hulim asi tak 2 roky/ Kazdym krokom sa to stupnovalo. Prisiel som ku stolu,oprel som sa o taky dreveny stlp, nechcel som si tam sadnúť medzi normalnych ludi, lenze sedenie som potreboval ako soľ. Jediná moznost ktora ma vtedy napadla-ist si sadnut vonku do auta. Trochu som tam este ostal, oprety o ten dreveny stlp, pozorujúc okolie, či sa nikto nepozerá, nazbieral som posledne sily, odlepil som sa od toho stlpa a urychlene som vyrazil k dveram. Počas tej dlhej a namáhavej cesty sa mi akosi zahmlilo pred očami,našťastie som tu krcmu dobre poznal a trochu aj spameti som nasiel klucku na dverach-podarilo sa, bol som z najhorsieho vonku/myslel som si/ ,lenze prisli dalsie útrapy-trebalo zísť schodami/7 ich bolo/-dobre, ze tam bolo zábradlie. Dostal som sa k autu-trebalo ho odomknúť,lenze nevedel som, do ktoreho vrecka som dal kľúč. Počas hladania sa mi v mysli spustilo akesi odpočítavanie- 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...nasiel som Kľúč...odomkol som auto a sadol si. Mal som pocit, že som to stihol na sekundu presne a že keby som ten kľúč hľadal o sekundu dlhšie, zosipem sa tam pri tom aute na zem. Ten pocit nebol obyčajný pocit,ale niečo medzi pocitom a faktom. Sedel som a dýchal som zhlboka, myslel som si, aké super je sediet a dýchať. Bolo mi na vracanie, ale rozdýchal som to. Asi po pol hodine, ked mi uz bolo trocha lepsie,a netrebalo mi zvracat som si zapol rádio...zaspal som asi na 2 hodiny,zobudil som sa-no vlastne zobudili ma kamosi, ked uz chceli ist domov, bolo asi 3 hodiny ráno. Bol som uz v pohode. Bolo mi trocha čudné, ze nikto sa nepytal, ze preco som odysiel a nebol tam s nimi. Nasadli do auta, a ja som ich odviezol domov ako keby sa nic nestalo-no vlastne sa nic zvlastne nestalo, len som sa zhulil na šrot po dlhsej pauze..................................Uz ziadne dlhsie pauzy! :-)

Naposledy upravil G.E.M.E.R 10-01-2005 v 02:30 AM

Old Post 10-01-2005 v 02:22 AM
G.E.M.E.R je offline   Profil uživatele G.E.M.E.R   Find more posts by G.E.M.E.R   Foto galerie člena G.E.M.E.R   Click here to Send G.E.M.E.R a Private Message   Add G.E.M.E.R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 69 70 71 72 73 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás