Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Halucinace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

2 Missunderstood:
to budeme potom nejako psychicky prepojeny pretoze raz sme sa s kamosmy shulili a ze ideme este puknut k vode pozerame a tam skupinka skinov tak ze ideme do lesa tam dalsia skupinka skinov tak sme to otocili a na mole dalsia skupinka skinov tak sme to dali na ceste
a inac ja som cital ze vraj tie halucinacie su pri velmi vysokych davkach napriklad ja som bol vcera na stanovacke a isiel som na cestu a tam som videl chlapa ako ide po stiroch po ceste asi tak 5min som na nho cumel a potom som zistil ze tam vlastne nic nieje
a obcas mam take halusky ze sa mi predlzuje ruka alebo ze sa zabaram do zeme........atd.

Old Post 07-07-2006 v 09:24 AM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

jo jednou sem se sel vychcat a myslel sem ze chciju na nakyho chlapa kterej je na bobku ale potom sem zjistil ze to je kopriva

Old Post 16-07-2006 v 00:26 AM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Já jsem zase zahulil s kámošem a po chvíli se jeho obličej přeměnil v obličej jinýho kámoše a za chvíli se mu změnil i hlas na hlas jinýho kámoše, takže tam přede mnou stál vlastně úplně jinej člověk. A jednomu kámošovi se tuhle stalo, že se přehulil, tak šel domů a díval se na televizi, pak se otevřeli dveře od pokoje, vešel tam Obelix (z asterixe a obelixe) a položil mu židli na stůl. NO a když se kámoš probudil, tak ta židle na stole fakt byla.. Ale jak se tam ve skutečnosti dostala už netuší nikdo.

Old Post 16-07-2006 v 10:44 AM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fogas1
Stálý Člen

Karma uživatele fogas1 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

jednou sme byli na akci{narozkach}a tam sme se vyhulily{sme dali zahulit i jedne borce ktera nidky nehulila a upene sme ji znicilia rikala ze vidi barevne balonky a potom to sni seklo:-D}potom sme sli do hospody uz nevim pro co a ja mnel upenou sluchovou haluz sem zacal slyset gorilu jak triska do plechoveho plotu a ja zacal upene zasrane utekat ty vole taky stav tak to je teprve haluz a kamos na mne jen tak blbe cumel..jestli mi nahodou uz nepreskocilo...hehe..fakt haluz

Old Post 10-08-2006 v 15:12 PM
fogas1 je offline   Profil uživatele fogas1   Find more posts by fogas1   Foto galerie člena fogas1   Click here to Send fogas1 a Private Message   Add fogas1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás