Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje logika mi jaksi přikazuje analogii ke štěnátku, který žere z misky a běhá po dvoře, versus stěnátko napojený na plicní ventilátor, živený kapačkou, zbavený část svých vitálních orgánům na operačním sále... Ano, taky asi technicky žije, a možná i technicky vzato dozrává, otázka zní, jak je tenhle postup efektivní. Já myslím,. že píčou ke zdi.
Ahoj, prosimvas potřeboval bych poradit jak propláchnout SCROG když nemam možnost přenést květníky třeba do vany a prolejt to x litry vody.
Mam to v hlíně v 11l květníkách který maj jen podmisky. Hnojil sem dle návodu plagronem alga bloom + green sensation.
U toho Plagronu se obávám, že to bude zasolený hodně. Jel jsem Plagron lightmix + Plagron Terra box sadu a i přesto, že sem dával poloviční dávky, sem byl v EC po prolití ke konci někde u cca 4 EC. V tomhle případě bych doporučil jedině ten proplach pod vodou a pak zalejt s upravenym PH, případně přidat ještě enzymy, ať kytky sežerou zbytek co zůstane v hlíně a poslední týden už jen čistou vodu. EC po průplachu nechávám v rozmezí 0.7 - 1 a dělam ho tak 10 dní před kosou.
sry že se takhle přisírám do topicu, ale měl bych jeden dotaz k flushingu....
Před koncem květu bych chtěl dávat ripen, aby to hezky dojelo... V popisku na netu píšou, že by se měl dávat posledních 10 dní, což mi přijde trochu jako kravina, moje otázka tedy zní: Jak dlouho před sklizní byste ripen přestali používat (kdy začali)
Ahoj, já ripen nikdy nejel, ale kdyz nikdo jinej nepíše..
Cosem se tady rozhlídl po groweru, tak máě pravdu. Měl by ses ktomu chovat jako k normálnímu hnojivu, které použiješ na konci, ale potom tomu dát stejně ještě flush čistou vodou.
Zdarec k tomu Ripenu dejme tomu genetika co jedeš má květ cca 60 dní,tudíž 46. dám zalívku s Ripenem 49.čistou vodu 52.Ripen a potom alespon 2x čistou vodu,v mém případě u hlíny nebo mix hlína/cocos.Chut paradní nic neškrábe a nekope,čus.
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli prilis dlouhy flushing muze negativne ovlivnit chut a vuni matrose. Hnojil jsem kytky alga bloomem a top maxem zhruba 6 tydnu opravdu solidni davkou. Potom jsem zacal proplachovat jen vodou, zhruba po dvou tydnech flushingu jeden shaman zcela ztratil svou vuni, zastipky durbana a frisiana po 10 dnech suseni zesmradly a chutnaji jak zaparene ponozky. DP a FD maji pred sebou posledni tyden zivota, je nejaky zpusob jak jim znovu vratit tu krasnou vuni a trpitivy vzhled jako meli behem hnojeni? popr. je mozne ze behem posledniho tydne kytka nabere potrebne grady?... takovy matros bych se stydel pred nekym umotat, palice nadherne ale chut a vune ponozky. Dik, omlouvam pokud sem takovy dotaz nepatri.
Ahoj, mám pár kytiček v bubleru a chtěl bych se zeptat jak na ten flushing. Pročítal sem tu kde co ale nikde neni přímo napsaný jak na bubler a sem začátečník takže zkušenosti žádný.
Flushing teda znamená že jim mam vyměnit vodu s hnojkama pouze za čistou, odstátou vodu z kohoutku? Když flushuju mám do tý čistý vody lejt Final Solution od AH.
Kdyz mam vymenino za cistou vodu flushuju celou dobu s tim FS nebo treba jen nejakou dobu cista voda+FS a pak jen cista?
Kdy s ním mám začít? když začnou trichomy (chlupy) hnědnout?
Moc dekuju za odpovedi
Původní příspěvek od Rookie Ahoj, mám pár kytiček v bubleru a chtěl bych se zeptat jak na ten flushing. Pročítal sem tu kde co ale nikde neni přímo napsaný jak na bubler a sem začátečník takže zkušenosti žádný.
Flushing teda znamená že jim mam vyměnit vodu s hnojkama pouze za čistou, odstátou vodu z kohoutku? Když flushuju mám do tý čistý vody lejt Final Solution od AH.
Kdyz mam vymenino za cistou vodu flushuju celou dobu s tim FS nebo treba jen nejakou dobu cista voda+FS a pak jen cista?
Kdy s ním mám začít? když začnou trichomy (chlupy) hnědnout?
Moc dekuju za odpovedi
ja hydro vyplachuju cistou vodo vetsinou ta tyden az 10 dni ale relativne cisty je to do 4 dnu ..... komplet vyleju vsechnu vodu a dam cistou plnou druhej den zmerim ec a to je zas nahore tak to zase vsechno vyleju a dam zase plnou cistou a takhle to delam dokud stoupa ec coz byva tak prvni 4 dny pak to nechavam dozrat treba 3dny a este den pred skllizni dam zase cistou pokud stoupne ec kytky obcas vylouci este nejaky latky... pak to vyleju a sklozim na "suchu" ovsem do nejakejch 24H bez vody to chce mit sklizeno jinak to povadne a to se pak blbe striha... PH na proplachu neresim pac mi nejde o to aby kytky zraly ze zalivky naopak porebuju aby vyzraly zbytky ze sebe... takze PH je mi burt na ten proplach.
Původní příspěvek od Subatomic Ahoj, chtel bych se zeptat jestli prilis dlouhy flushing muze negativne ovlivnit chut a vuni matrose. Hnojil jsem kytky alga bloomem a top maxem zhruba 6 tydnu opravdu solidni davkou. Potom jsem zacal proplachovat jen vodou, zhruba po dvou tydnech flushingu jeden shaman zcela ztratil svou vuni, zastipky durbana a frisiana po 10 dnech suseni zesmradly a chutnaji jak zaparene ponozky. DP a FD maji pred sebou posledni tyden zivota, je nejaky zpusob jak jim znovu vratit tu krasnou vuni a trpitivy vzhled jako meli behem hnojeni? popr. je mozne ze behem posledniho tydne kytka nabere potrebne grady?... takovy matros bych se stydel pred nekym umotat, palice nadherne ale chut a vune ponozky. Dik, omlouvam pokud sem takovy dotaz nepatri.
myslim si ze pokud neni flush extremne dlouhej treba od pulky kvetu ale nasadi se az na dozravani nemuze chuti nikdy uskodit ovsem jesli ti chutna palo co chutna po hnojkach tak neflushuj pac tim z toho vyplachujes tu hnojku a umocnujes prirodni chut produktu....