Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » ,,vareteho'' vyplod 1,6kW coco drip..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

1150 g

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 31-03-2020 v 18:11 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

1234

Old Post 31-03-2020 v 19:01 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubáč222
Stálý Člen

Karma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

1000g

We've come too far to give up who we are.

Old Post 31-03-2020 v 20:45 PM
zubáč222 je offline   Profil uživatele zubáč222   Find more posts by zubáč222   Foto galerie člena zubáč222   Click here to Send zubáč222 a Private Message   Add zubáč222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Panteon
Stálý Člen

Karma uživatele Panteon - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

1211g

Old Post 31-03-2020 v 21:40 PM
Panteon je offline   Profil uživatele Panteon   Find more posts by Panteon   Foto galerie člena Panteon   Click here to Send Panteon a Private Message   Add Panteon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kybork
Stálý Člen

Karma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Nenechte se russit, jen mi Zubac 222 v blacklistu potvrdil ze varete ani snad nevi co prodava, tudiz je me lito ale o Killer Queen nejspis ani nejde, matkar varete me taky psal neco o kill bill, nejdrive jestli se ozvu priste ze bude kill bill, ze KQ konci, nakonec se z nej vyklubalo ze uz toto je Kill Bill.. Nechtel jsem to nejak menit pac jsem si rikal ze se asi uz tezko dovim co to vlastne pestuju.. Ale to co jsem si prave precetl, mi neda a je mi lito ze clen ktereho jsem tady vidal uz snad pred 6ti lety tady nabizi neco co nazyva necim jinym a v pulce pestu se ozve ze jde uplne o neco jineho..

Květinář

Old Post 01-04-2020 v 08:30 AM
kybork je offline   Profil uživatele kybork   Find more posts by kybork   Foto galerie člena kybork   Click here to Send kybork a Private Message   Add kybork to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubáč222
Stálý Člen

Karma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

citace:
Původní příspěvek od kybork
Nenechte se russit, jen mi Zubac 222 v blacklistu potvrdil ze varete ani snad nevi co prodava, tudiz je me lito ale o Killer Queen nejspis ani nejde, matkar varete me taky psal neco o kill bill, nejdrive jestli se ozvu priste ze bude kill bill, ze KQ konci, nakonec se z nej vyklubalo ze uz toto je Kill Bill.. Nechtel jsem to nejak menit pac jsem si rikal ze se asi uz tezko dovim co to vlastne pestuju.. Ale to co jsem si prave precetl, mi neda a je mi lito ze clen ktereho jsem tady vidal uz snad pred 6ti lety tady nabizi neco co nazyva necim jinym a v pulce pestu se ozve ze jde uplne o neco jineho..

Taky by mě zajímalo co je to vlastně za model, mam takovej pocit že Killer Queenu kdysi měl ale asi se sní neco stalo a tak její jmeno žije dál v podobě Kill Billa, měl by se ktomu vyjádřit sám Mistr jak to vlasně je ,,nebo spíš co to teda je''

We've come too far to give up who we are.

Old Post 01-04-2020 v 20:51 PM
zubáč222 je offline   Profil uživatele zubáč222   Find more posts by zubáč222   Foto galerie člena zubáč222   Click here to Send zubáč222 a Private Message   Add zubáč222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalashnikova
Stálý Člen

Karma uživatele Kalashnikova - 91% PěstitelskáKarma uživatele Kalashnikova - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Podle pytle bych řekl že tam je mezi 900-1000g. Preju víc :-)

Old Post 01-04-2020 v 21:12 PM
Kalashnikova je offline   Profil uživatele Kalashnikova   Find more posts by Kalashnikova   Foto galerie člena Kalashnikova   Click here to Send Kalashnikova a Private Message   Add Kalashnikova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 104

1295g

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 01-04-2020 v 21:50 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmSK
Stálý Člen

Karma uživatele SmSK - 10% PěstitelskáKarma uživatele SmSK - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Zdravím Tě, pěknej thread , sledoval jsem od začátku a vypadá to i na pěkný výsledek. Tipuju 1132. Ať se daří!!!

Umění .

Old Post 02-04-2020 v 09:25 AM
SmSK je offline   Profil uživatele SmSK   Find more posts by SmSK   Foto galerie člena SmSK   Click here to Send SmSK a Private Message   Add SmSK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SmSK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kybork
Stálý Člen

Karma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% PěstitelskáKarma uživatele kybork - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od zubáč222

Taky by mě zajímalo co je to vlastně za model, mam takovej pocit že Killer Queenu kdysi měl ale asi se sní neco stalo a tak její jmeno žije dál v podobě Kill Billa, měl by se ktomu vyjádřit sám Mistr jak to vlasně je ,,nebo spíš co to teda je''

Spatne to neni, i s vysledkem jsem spokojen, asi bych i zkusil tento model znova, vim co bych udelal lepe, ale taky bych rad vedel co to je, pac Kill Bill jsem od DNA ani nenasel..

Taky bych rad vsem podekoval za K+ a za sledovani! Necham jeste par dni a vyhlasim vysledek, pytel ma 60g a na vaze odpocitany neni, tak radeji pisu at nezapomenu

Květinář

Old Post 02-04-2020 v 13:07 PM
kybork je offline   Profil uživatele kybork   Find more posts by kybork   Foto galerie člena kybork   Click here to Send kybork a Private Message   Add kybork to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shivasambhu
Stálý Člen

Karma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Čau. Kill Bill je od Sensi Seeds.

Old Post 02-04-2020 v 19:05 PM
shivasambhu je offline   Profil uživatele shivasambhu   Find more posts by shivasambhu   Foto galerie člena shivasambhu   Click here to Send shivasambhu a Private Message   Add shivasambhu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2echy
Stálý Člen

Karma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Já jsem to zas našel pod Reservoir seeds..
Jináč jsem měl kdysi od Vareteho taky KQ (údajně) a kytky vypadali úplně stejně jako tvoje. Ať je to cojeto,mě to chutnalo :-)

Old Post 03-04-2020 v 14:24 PM
2echy je offline   Profil uživatele 2echy   Find more posts by 2echy   Foto galerie člena 2echy   Click here to Send 2echy a Private Message   Add 2echy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kybork
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Takze bych to tady rad uzavrel s vysledkem 1449g, uprimne jsem tolik necekal, videl jsem tam jeste dost nevyuziteho mista, kterym by velmi jednoduse slo dosahnout g/w.. Mozna to chtelo par dni navic, kamos ho nechal 58 dni a je to uplne o necem jinem.. Tak treba priste, at uz s Queenou nebo Billem

Vitezem tipovacky se stava clen Growoli s tipem 1380g, posilam K+
Sakumprdum a Howdy jsou na 2. a 3. pozici, ale vzhledem k tomu ze jste byli blizko posilam taky

Vsem jeste jednou diky za rady a karmu, snad zas brzy navidenou

Květinář

Old Post 05-04-2020 v 07:58 AM
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Tyo haluz že jsem to trefil,i když tedy jsem se i dost felil o 69g....
Každopádně gratuluji k dost dobrému výsledku! Vypadá to mňamózně! Ať chutná!

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 05-04-2020 v 18:24 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás