Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už dlouho mam v plánu dát si pořádnou pauzu. Bohužel se mi to nedaří, mam hrozně slabou mysl. Loni sem tak max 10 dní nehulil (nemoc, práce). Nedokážu se přinutit neubalit. Paměť napitchu, jak tu vějš někdo napsal že bez krátkodobý paměti není ani dlouhodobá...
Zdar, tak přitel hulí skoro tři roky a poslední dva skoro každej den.... předtim byl v pohodě zdravej a všechno.. a pak to začlo bejt takový divný.... stěžoval si na bolení plic- našli mu astma, bohužel léky mu nezabíraj, takže ho to bolí skoro pořád.... a má ještě nějaký další problémy.... no ted by měl být přes dva měsíce čistej.. ale nějak mu to nepomáhá no.... chce začít zas hulit, tak uvidíme co bude..... ale nic dobrýho asi ne....
Původní příspěvek od acheron trochu mi nesedi ze Canna. sa pouziva pri LIECBE astmy a tvoj priatel ju ako pises pravdepodobne dostal prave z marihuany, ako je to mozne ?
to jsi asi spatne pochopil, ja to tedy pochopil jinak, a to, ze astma mel, a nejakym zahadnym zpusobem se vylecilo kourenim marusky, je to mozne, clovek nikdy nevi, ale moc bych do toho nesel, verit tomu, spise mel mozna nejakou spatnou indikaci nemoci a nebo proste se vylecil.
PS:bylo by dobre verit, ze ma nase zlaticko (maruska) tak blahodarne ucinky na lidske telo, chtel bych, a hodilo by se mi to
cypres, acheron: no co vim o astmatu (málo), tak se při něm stahujou dýchací cesty, čili člověk se dusí. MJ způsobuje roztažení dýchacích cest, takže astma zmírňuje, když už nic jinýho
Jo, pomáhá ale nejlépe vaporizerem nebo čistej špík(dobře proschlej) na čerstvym vzduchu bez tabáku a s co nejslabšim papírkem-páč tabák je shit-do většiny tabáků dávaj nějaký chemikálie aby tabák nebyl hnedka přeschlej, mě taky už za těch 7let, co hulim pravidelnějš neni občas dobře boli mi na plicích a zhoršil se mi stav štítný žlázy ale zrovna tak za to můžou cigarety, alkohol, pasivní kouření-hlavně v hospodách se špatnou ventilací
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od acheron trochu mi nesedi ze Canna. sa pouziva pri LIECBE astmy a tvoj priatel ju ako pises pravdepodobne dostal prave z marihuany, ako je to mozne ?
řeknu to takhle, vim že by to mělo spíš pomoct ale jak tu už někdo psal tak čístý špíky.... a jak se to přihodilo vážně nevím... nemám k tomu nějaký vysvětlení.... píšu to tak jak to je....
cau lidicky,
jsem vasnivy kurak konopi,verim v jeho lecivou moc..pomaha mi to relaxovat a lecim si s tim zavislost na nikotynu.nahrada smradlavych cigarek za vonavou travicku.
ale z tim astma nevim nevim,kdybych mel astma tak bych asi mel strach kourit.
Skunk kourim tak 10 let, 8let everyday.kopy huleni ;[
a kratkodoba pamet je trosku horsi nez bejvavala, ale myslim si ,ze to zalezi na jedinci a jeho mozkovne.
*kdyz je nekdo blbej tak po huleni chytrejsi nebude*
dulezite je zustat aktivni a cist a vzdelavat se .
P.S.ted hulim furt ... tak 10 brk denne.s minimem tabaku.vzdycky kdyz dostanu chut na cigo dam speka.a funguje to .
THREAD UR SELF
zdrawim...musim sa vam priznat...fajcim travu ale vazne, da sa povedat ze fajcim kazdy den ale ako tak citam vase prispevky pripadam si ako ihla v kope sena...doma je vzdy nieco po ruke ale ani ma to nenapadne...v praci ma to ani nenapadne, akurat vecer ked sa stretnem s partiou tak ubalime...za den si ale nedam viac ako 2 kyble...nedokazem si predstavit ze by som denne vyfajcil 5 jontov...vcera som nahodou mal v ruke peknu palicku a v polovici fajcenia som mal nalozene dost, a to sa len rozbiehalo...takto vydrzim fungovat aj mesiac v kuse...ale plati u mna ze si davam kazdy cca 3 tyzden maly detox...vsetko s mierou
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Já hulim skoro deně,tak jedno brko je fakt ze občas i tři brčka :-DZnám jendoho týpka co na pozdim sklidil 1,5kg přibližně:-Da včera ho kámoši potkali a už se ptal jestli nemaj na žílu...Osobně ho nechápu když vyhulí třeba 6 skleněnek ve dvě de spát a v šest razí do hospody kde se zhulí a zlije pod obraz...ráno zase do školy a repete:-D
heh zato ja ho asi chapu kamoš sklidil 150 už to počkat až to bude suche nam dalo dost prace ale udrželi jsme se no a pak to bylo ras na ras rano zatah škola a od rana do večera v mlze no jak myslíte že to dopadlo no ja vam to povím zmizlo to všechno ani nevím jak proste morda ... §§...
Jo, poslední dobou sem se rozhulil hodně, většinou ale víc jak špeka za den nebo fajfku za den nedám, ale stačí mi to když třeba po škole dáme špeka tak sem zmaštěnej ještě večer (teď :-D ) a takhle to táhnu tak měsíc, s jednou tejdení přestávkou ozdravnou..
Jinak je fajn Peace
to natural.grow:ja som si tiez cel dat dlhsiu pauzu ale kedze zijem v prostredi kde kazdy paali tak som sa na to vyjebal....spravil som to tak ze som si povedal ze nebudem palit cez tyzden ale iba cez weekendy..viacej si to vychutnas a mozno ti to tak zacne vyhovovat
a este sa chcem spytat ludi co hulia niekolko rokov vkuse ze ako vam to slape.????lebo kamarat (ktory vela bongooval) mi hovori ze uz je iba unaveny a chce sa mu stale jest....