Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem zasadne proti otrhavani listu,mozna nejaky spodky,jinak ne!
spis bych dal dolu lampu ale jen jestli mi to teplota dovoli.
nenech se zbalamutit,at si to dela na svejch pestech.......
dec ol
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX jsem zasadne proti otrhavani listu,mozna nejaky spodky,jinak ne!
spis bych dal dolu lampu ale jen jestli mi to teplota dovoli.
nenech se zbalamutit,at si to dela na svejch pestech.......
dec ol
To klidně můžeš být proti, ale neznamená to, že ty máš pravdu a já ne. Jen vyjadřuji svůj názor. Dělá to hromada lidí a když kytku neoholíš, tak jí to prospěje. Střídmost především. Nebalamutím ho, aby jí odlistil. Navíc, každý model je jiný. Některý to třeba nepotřebuje, ale to se týká spíš sativ.
tyhle rady budu brat vazne az tu budes mit svuj grow,a tam nam to ukazes.pak nebude co resit.6koule sviti dost aby to par listu prosvitilo a co se neprosviti jsou uz jen spodky,ktery se odrbavaj standartne.
nic proti tobe,taky rikam jen svuj nazor.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX tyhle rady budu brat vazne az tu budes mit svuj grow,a tam nam to ukazes.pak nebude co resit.6koule sviti dost aby to par listu prosvitilo a co se neprosviti jsou uz jen spodky,ktery se odrbavaj standartne.
nic proti tobe,taky rikam jen svuj nazor.
Aha. Promiň. To jsem nevěděl, že to tady takhle funguje. Ve FAQ jsem to nenašel, ale je tu dost threadů s dobrými výsledky. Je to diskuzní fórum, pokud se nepletu a tebe nemám potřebu přesvedčovat. A když jedeš SOG, tak bys spodky ani odrbávat neměl/nemusel.
vpoho,ja tvuj nazor respektuju,ale nesouhlasim sniim.
myslel jsem to tak ze tvuj zde postovanej pest s timto stylem,by byl dukaz,misto slibu.a ja bych nemohl v podstane nic rict,jen to ze mas asi pravdu.
nemam potrebu se stebou nejak handrkovat,jak jsi sam rekl,tohle je muj nazor,muzes oponovat,ale musis respektovat.
uz se k tomu nebudu vyjadrovat,rekl jsem co jsem chtel,nebudem to tu zbytecne zajebavat
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX vpoho,ja tvuj nazor respektuju,ale nesouhlasim sniim.
myslel jsem to tak ze tvuj zde postovanej pest s timto stylem,by byl dukaz,misto slibu.a ja bych nemohl v podstane nic rict,jen to ze mas asi pravdu.
nemam potrebu se stebou nejak handrkovat,jak jsi sam rekl,tohle je muj nazor,muzes oponovat,ale musis respektovat.
Já ho respektuju. Nehádám se o něj. Nevím, z čeho vycházíš, že ho nerespektuju... Nikde jsem nepsal, že nechat kytku bez zásahu growera je píčovina...... A tím bych to asi uzavřel.
Pěkně se nám rozjela diskuze.
Světlo jsem dal níž, škubnul sem pár listů, který fakt překážely a většina z nich by stejně za čas zežloutly...
Osobně škubaní listů moc taky nepodporuju. Zkoušel jsem na outdorech a nepřipadalo mi to lepši, ale ani horší. Mám za to, že kytka není zas úplně blbá a kdyby ty listy nepotřebovala, nedala by si tu práci a nevytvářela je a neudržovala při životě. Je v její zájmu aby měla co nejvíc kvalitních plodů, ne? Kdyby jí listy vadily a omezovaly jí, proč by z nich nespotřebovala živiny a neodhodila je, jako u spodních listů.
Původní příspěvek od BuddyBud
Je v její zájmu aby měla co nejvíc kvalitních plodů, ne?
To si myslím, že je především tvůj zájem. Ona zas tak chytrá nebude. Sama se kouřit nechce. Kdyby to byl její zájem, tak se sama zastřihne, sama si udělá low stress training, sama se zaplete do sítě, sama se přihnojí atd...... Právě, že jsme to my, kdo zvyšuje její potenciál...... Jasně, je to diskuze. Taky jsem zvědav, jestli se někdo vyjádří. Možná by si to zasloužilo svůj thread a porovnání výsledků za stejných podmínek.
Ono to zas nebude tak zlý na 44.den, nebo jaký je váš názor? Co listy, trháte, nebo ne? Na to, kolik to má zhlédnutí, se tu moc lidí nezapojuje. Škoda no...dík za sledování, mějte fajn den.
Osobně jsem proti trhání listu. V pozdni fazy kvetu to smrdi zalistnenim palic a v případě nějakého pruseru s výživou, si kytka potřebné živiny veme právě z listu.
Původní příspěvek od M@gicWeeD v případě nějakého pruseru s výživou, si kytka potřebné živiny veme právě z listu.
Kytka jako taková bere živiny jenom z listu, bez ohledu na nějaký "průser" jak píšeš.
Proto na listech poznáš nějaký problém s příjmem živin.
List je ta kytka, květ je ta kytka, všechno na tom stonku včetně, je ta kytka.
A Obecně:
Otrhávání listů, mno.
Kdysi jsem psal článek pro Legalizaci o výživě a s tím spojené i otrhávání, zaštipování listů.
Záleží kdo a čemu se otrhává. Zkušený grower když zná svůj strain si dovolí.
Ber to tak, jako když jako kulturista znáš sám sebe kolik živin v kteroukoli denní a roční dobu potřebuješ. aby si rostl a zbytečné zásoby nepotřebuješ, tak je prostě netvoříš, další "ledničky" nepotřebuješ.
Nevíš, neznáš? Tak sleduj stádo ve své průměrnosti. Co k tomu víc dodat.
Já otrhával listy co šlo, zkoušel jsem co vleze, každopádně vrchní listy, které stíní jsem vždy upravoval, ojebal jsem jim cípy, klidně ze 2/3
pic...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání