Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, uz jsem mu to rano taky psal do K+ , zadni jsou trosicku nedokrmeny .
Klidne bych bledulkam malinko pridal ale jenom jim. To nebude svetlem.
Riskmc to ale neudela protoze ma svuj system , jak uz jednou psal.
Jinak krasny kytky na to jak vypadaly na zacatku.
Dobra prace!
Naposledy upravil Madical-Strains 16-07-2018 v 16:05 PM
Jj je to tak ja tyhle hnojky jedu poprve tak nedostatky ale dnes sem jim soupl 1,3EC podle tabulek ghe tak snad nebudou stagnovat hele jeste je necham na rustu protoze rus co je pod hpskou se moc netahne ale to se vedelo od matkare
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Rust je pod temer jakymikoliv ledkami v pohode, chleba se lame az na kvetu :] .. Pokud si na fotce udelam vyvazeni barev, je videt, ze pokud je nejaka holka nedokrmena, tak maximalne ta prostredni (a to muze byt zcela cerstvymi listy, kde je to normalni), na dusik bych uz moc netlacil.
A dle meho je na prepnuti uz nejvyssi cas, ale kecat do toho nebudu :]
Jsem zvedavy na vysledek, pokud se nic nepotento ..
Původní příspěvek od riskmc Jj je to tak ja tyhle hnojky jedu poprve tak nedostatky ale dnes sem jim soupl 1,3EC podle tabulek ghe tak snad nebudou stagnovat hele jeste je necham na rustu protoze rus co je pod hpskou se moc netahne ale to se vedelo od matkare
Zdar,taky teď jedu GHE konkrétně BioSevia na květ a měl jsem úplně vycucanou hlínu...rychle to vstřebává a super se mi libi,ze to vůbec nehýbe z pH...dnes jsem dával 2xvic než podle tabulek,jelikož EC bylo jen 1.4 a to jsem 4 týden od přepnutí,tudíž 2 týden v květu.Ja první dva týdny nakvetani nepočítám jako dobu květu ...jsem zvědavý co tam budu muset lit za dávky za 3 týdny ...;-)
Mas to hezky!
Mě pod led vycucalo s nádrží jen Ca a Mg ,tak jsem koupil calmag a přidával do nádrže.Kytka hned ožila a nemusel jsem jít na tak vysoké EC.
U hliny to EC můžeš dát samo na víc.Jsem zvědav jestli u těch nových čipů se taky projeví deficit vápniku v rostlině.