Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nádhera , ja som taký smutný zatiaľ s tohto ročného pjestu... Za všetko môže hlina od agra, ktorá bola predhnojena kristalonom, ktorú mi objednala pani v growshope omylom a ja som ju nakoniec zobral , ze to bude v pohode. Výsledkom toho je 30 mŕtvych sadeniciek a 30 chcipakov magnumu od budhy a mazaru od dp. Objednal som narýchlo seeds a skúsim to dohnať blueberkami auto a vykompenzovat to, snáď nieje neskoro a pekne to doženú. Takéto fiasko som ešte nezažil, hold človek sa učí a vám prajem krásne paličky a bez plesne . GL
Původní příspěvek od marko48952 Nádhera , ja som taký smutný zatiaľ s tohto ročného pjestu... Za všetko môže hlina od agra, ktorá bola predhnojena kristalonom, ktorú mi objednala pani v growshope omylom a ja som ju nakoniec zobral , ze to bude v pohode. Výsledkom toho je 30 mŕtvych sadeniciek a 30 chcipakov magnumu od budhy a mazaru od dp. Objednal som narýchlo seeds a skúsim to dohnať blueberkami auto a vykompenzovat to, snáď nieje neskoro a pekne to doženú. Takéto fiasko som ešte nezažil, hold človek sa učí a vám prajem krásne paličky a bez plesne . GL
Tě prdel to bych byl pěkně nasranej já na můj první pěst jsem si zkusil namíchat svuj,jako něco se zakrslo ale něco jede si myslím v normě..těm zakrslejm nedávám za vinu substrátu ale moji hlouposti a neznalosti já sem míchal cca 70% kokos,30% zahradnický subst.nasypal 2kg perlitu a nahnojil sem to guanem a npk cca 2 tejdny před zasazením,vše amatérsky
Čau kluci dnes jsem jel dolu tak jsem udělal kolečko a zkouknul to. první 3 fotky foliak-babicka (moc šikovná) další 3 fotky u mami..tam to už jen nechává dojíždět zakrslouny 😁 a zalívá (taky je šikovná) 😁