Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak to jsem zvedavej kamo kéžby :O
Já už ho právě objednal a pak jsem si všiml že doprava není 4-6 dní,ale 4-6 týdnů
Nejlíp by bylo ho koupit někde tady v kamenným shopu,poněvadž v pátek mizím ráno pryč pracovně a vratim se v nedeli :/
Díky za reakci draku
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
pár dní jsem se zase neozval a ted jsem tu hned s posledním dnem před sekerou.
Nemůžu se dočkat,až to bude dole,ale zaroveň mi budou chybět,přece jen se mnou strávily pár měsiců života :'(
Dnes je 62. den květu a holky,který nebyly polámaný včera to určitě dohnaly dneska,takže jiná možnost není A navíc už to vypada pekne
Takže tady je pár foteček a můžete z nich zkusit typnout,kolik budou mít dohromady po usušení
Kdo bude nejblíž dostane odměnu a když to budu já,tak jí dostanu já D
Můj absolutně amaterský typ zní-247g (ale jelikož je to první pěst,tak vůbec nevím) Ale alespoň v to doufám.
Původní příspěvek od gantis Doufám teda,že ti to teď jít nezačne
Díky
Ha ha ha , "no ja vzdycky hadal prave moc a bylo tam vzdycky min."
To me pobavilo, si me vazne rozesmal !
Proto sem dal ted min , abych se jednou konecne uz trefil.
Tak jsem tu se smutným závěrem,tohohle ne příliš vydařeného pěstu. Po usušení a zvážení mě čekalo nepříjemné vystřízlivění v podobě 205g sušiny. Ačkoli se tento trapný pěst nevydařil,tak jsem neváhal a začal dělat vše proto,aby ten další už stál alespoň za něco.. Pokoupil jsem to,co podle mě bylo potřeba a rozjíždíme kolo nové.
Tipovačku vyhrál borecshot,který byl narozdíl ode mě realistou,tudíž si poprávu zaslouží jednu karmu ted a do budoucna vždy když ho uvidím,tak dostane další.
Díky za sledování,podporu a rady! Všem přeju hodně štěstí v jejich pěstitelském životě a hlavně hodně kuřiva.
Smějte se
Čus typani,jedu další kolo jsem na 5 tydnu květu a dneska rano jsem koukal,že tam leze jedna oranžová podlouhlá svine. Nevim co to je tak bych potreboval radičku od zkušenějších. Každopádně jsem našel jen tu jednu.
DÍKES!