Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau. Ten trainwreck jsem uz jednou jel od hodinare a vubec se mi nelibyl. Pocitej tak 70 dni kvetu aby to vubec melo cenu seknout.
A na tom big budu mi rostli hermace. Nenasel si ?
Původní příspěvek od grooower Cau. Ten trainwreck jsem uz jednou jel od hodinare a vubec se mi nelibyl. Pocitej tak 70 dni kvetu aby to vubec melo cenu seknout.
A na tom big budu mi rostli hermace. Nenasel si ?
. Hele na tomhle žádný hermoš květy nejsou a držím se banky která uvádí 60.dní u Trainwreck..pod ledkama to je trošku rychlejší,tak uvidím ale kosa je plánována na stejný den,tedy 63.den 12/12 😉
Jel jsem asi 3 x trainwreck od Hodinare a vždy dobrý. Akorát, že se ta odrůda tahá do výšky jak stará ku..a. A ta doba zrání je přes 70 dní. Pod ledkami jsem kosil v 62 (myslím). V galerii bych měl mít foto trainwreck. Mohl jsem nechat déle, ale vlhkost 80% by mi s palic udělal guláš se 6.
Tak zítra je konec,zítra nafotím a nahodím nějaké fotky naposledy jsem zalil do misek ve čtvrtek,dneska z lehka nakoukl a potěžkal dva květináče a byly těžké,tak jsem jim napral světlo ještě na 10 hodin,byly dva dny ve tmě a zitra chvilku tmy a vlítnu na to