Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže žádné larvy?
By mě zajímalo" jen teoreticky " kdyby se ti do brčka dostala larvicka, jestli to má nějaký vliv na naše plíce?
Proč se ptám. Viděl jsem teď dokument jak indiáni v Pralese kouřili nějaké kořeny a měli tam i mrtvé brouky. Byly v rauši prý 2 dny.
poslední foto... sorry za kvalitu, dojebal sem mobil, ve foťáku se mi podělala paměťovka tak sem fotil starym telefonem. Ale tak aspon pro predstavu...¨
BTW.
Musim rict ze to neni tak aromaticka bomba jak sem zvyklej, ale to vubec nevadi, aspon clovek nemusi mit stazenou prdel pri kose a trimmovani.
Palice sou hutny a prorostly (kytky se uz pokladaly pomalu)
Tesim se na degustaci
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Utopia Haze a SAGE (uz rostou), Oba modely maj cca 70-75 dni kvest, kdyz nepocitam prvni indoor round tak sem zatim jel spis rychlejsi strainy kde prevladala indika tak sem zvedav.
Roste mi tu i SMK (Hlava) a Big Diesel (JAHmaican) ale to tam davat asi nebudu. Daval sem je sazet o dost dyl (Big Diesel pred par dny). SMK sou malicky a Big Diesel sotva vylez, takze asi spis je tam nedam protoze SAGE a UH sou skoro uz na prepnuti. Jeste nevim zda to hodim pod ledky nebo sodu... uvidime.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
NL - neni "tak voňavej", ale chut i high příjemná ikdyž to neumim uplně popsat
Em Dog - moc mi nechutná takovej hodně "chem" chvílema skoro jak mejdlo na jazyku, těžkej kouř, ale je to killer
Sour Diesel x Big Bang - zamiloval sem si to voňavější pheno... půl g. palička smrdí dva bloky vedle a stejně tak uzemňuje (a to sem zvyklej na hodně), kyselý, výrazný, skvělý ale je toho málo. Sere mě že sem si to neříznul.
To je pecka. Na vánoce si udělám radost a koupím mikroskop s USB. Na heurece je za 2880 a má 400 x zvětšení. Točí i videa. Teď bych to nevyužil, ale další kolo pojedu v listopadu, tak začátkem ledna si budu hrát s makro fotkami.
Ty jsi objednával kde? Aliexpres?
uz nevim kde ale nakej ceskej eshop, s milionem ruznejch veci... tipuju ze typek prave objednava z ciny a tady prodava draz. Kdybych koupil primo z Ali tak me to vyslo mozna jeste 2x levnejc.
Za trojku uz by mohl mit i pevnej stojan. S tim by se pracovalo lip a snad i drivery k tomu budou vychytanejsi... ten cinskej soft byl delanej na XPcka... cokoliv novejsiho s tim melo trochu problem, ale poradil sem si, ale stejne to nebylo ono.