Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky sem se divil, par jich tam teda bylo zralych, zbytek mel bily pestiky ,ale cca tyden se nic nedelo. Po tretim pruplachu zacly kynout a z tech zralych zacly rasit novy pestiky a ty poupatka nebo ja se tomu rika. Zajdi za borcem a dej vedet.
Pravda ze jedu pruplach ,ale vali mi porad ec 1.6 ,takze krmeni maji.
Jinak ty pod hps sem dojel pod mazarem 300w vyska byla 30cm . Na kazde cca 6 vrcholovek,ale bida , pak sem se o to vubec nestaral a zalival sem jen tim co vyteklo z kytek pod verem. Byly nejaky zasekly , jeste to neni uplne suchy a je toho 180g . Takze citam susiny cca 150. Pod tim verem sou 3x vetsi palice a ta struktura je uplne jina.
Rozmery palic jsou az druhorada vec, tady vidis na fotkach krasnou strukturu palice! Me osobne je uplne jedno jestli tam udela 280 nebo 320 g, je to pro mne to same. Ale ta kvalita tech palic, pekne frosty ze se to tahne na listky. Ale kvalitu tady umi malokdo ocenit... Uplne mi ta obsese vynosem dela hrozne zle. Prosil bych vic takovych detailnich fotek, mas to opravdu krasne Bitir! Radost sledovat takove palice.
Původní příspěvek od Bitir
Jinak ty pod hps sem dojel pod mazarem 300w vyska byla 30cm . Na kazde cca 6 vrcholovek,ale bida , pak sem se o to vubec nestaral a zalival sem jen tim co vyteklo z kytek pod verem. Byly nejaky zasekly , jeste to neni uplne suchy a je toho 180g . Takze citam susiny cca 150. Pod tim verem sou 3x vetsi palice a ta struktura je uplne jina.
tak tymto si ma pobavil,zacnes kitkam let to co vytece z vera a potom sa cudujes takemu vysledku,taketo neco by ma v zivote nenapadlo,aj ked vytok s pod kitek vylevam do zahrady,ale druhej kitke v boxe bych takuto vec nespravil,radis tu ludom po vlaknach co maju robit,a sam sa tu priznas,ze ani nedokazes poradne pri nezdarenem kole ho aspon dojet do nejakeho konca s HPS,sas posral s HPS mam presne co ty akurat v 400w a nedam na ne dopustit,hold ked je v hlave nasrane...
me SAD delal taky hezky a hlavne tvrdy palky s neskutecnym mnozstvim trichomu. Jak psal metracek, fakt skvela struktura tech palic. Myslim ze budes spokojenej
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
sailinder,přečti si příspěvky proč to hodil pod Mazara,protože to pod HPS vůbec nejelo. Takže ho plně chápu.Já jsem taky zadupal pěst,tím ,že jsem vyměnil štítky a nevěděl jsem jaké osazenstvo jedu.Ted se o to taky moc nestarám,protože jsem chtěl ukázat jaké odrůdy jedou pod LED lépe a naopak.Ted už to dojíždí moje baba ať se taky přiučí.
To že ke konci lil vodu s jiných kytek už ke konci stejně nemá žádnou váhu.
Hele ja sem mel pod hps 12 kytek a pod led 24 . nebudu se dohadovat ,bylo to napojeny na jeden system zavlahy v jednom boxe , takze sem prepinal stejne a pod sodou to proste nestihlo zaplnit plochu . puvodne sem chtel jet jen sodu, ale pak sem koupil panel a sadil sem o tyden pozdeji . a vubec me vynos nevadi ,proto sem to hodil pod ledky kdyz sem vedel ze tam nic nebude . neco je poschly a na kvalite to poznat neni .
Fotky nahodim dneska , jedna kytka je uplne mala ,ale zato jak z cukru . a co se tyka struktury tak si nestezuju .
Fikus diky za upresneni ,jde videt ze to nekdo sleduje .