Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty vole hodne ulet! Z tohodle sem uz davno vyskolenej. Nikdo nesmi nic vedet, holt proste nikdo. Lidi sou svine a bud z pomsty bo kdyz jim de o kejhak okamzite vrazi kudlu do zad.
Myslim, ze ti nikdo neprijde,spis postrasili a obyc dopisem ukoncili tvoji cinnost v danem miste. Takovych udani sou desitky denne. Co se prosetruje je, kdyz nekoho udas a sdelis svoji totoznost. pak se k tomu stavi daleko vazneji.
Ale schvalne napis jestli se neco bude dit.
Az na tyhle komplikace zatim ukazkovej grow, vypada to peckovne!
Diky za koment,zrejme mas pravdu...zatim se od dopisu nic nedeje...a prej je anonym uz z prosince...coz by tu cetnici davno byli...dnes 43den...v nedeli pridam overdrive a pak pomaloucku proplach...
alpine , jak si mohl dostat 6 měsícu ? za 30 kytek ? Banda krade,bodá,znásilnuje a dostanou podminky,to samé jak u nekterych nasli 10x600 w a taky podminky , to sis jako nevzal pravnika nebo co ? Promin ale tomu težce neuvěřím,pul roku za 30 kytek.To muselo byt dobré máslo co to schválilo.Nebylo v tom něco víc? Nemel si uz podminku nebo tak neco?
Lidi jsou kurvy,mám taky zlou zkušenost,cca pred 8 lety mě cikánek z obce udal fízlum(jeden píčus mu totiž vyzvonil že jedu indoor ,když jsem mu ukazoval jak se ma pěstovat-začínal),nejdřív mě začqal vydírat,že když mu nedám 60 litru,tak na mě pošle benga,no já mu nasral,do 14 dnu u mě zatukala kriminálka,povolení k prohlídce.Strávil jsem asi 8 hodin na výslechu.Měl jsem zrovnna 25 kytek na rustu,ve sklepě schováno 160 g sušiny.Pozvali si moje 3 kámoše,kteří řekli že o ničem nevěděli,prodej jsem žádný neměl,pěstoval jsem jen pro sebe po těžkém urazu(zlomená pánev,přretrhané nervy atd).Po vznesení obvinění,že mě hrozí za pěst a přechovávání asi 4-8 let(přesně už dnes nepamatuji)jsem zavolal J.X.Doležala,napsal o mě 2 stránky v Reflexu o tom jak benga stíhaj někoho kdo to potřebuje pro léčebné učinky a toho zmrda udavače co mě vydíral je nezajímal(český paradox),to státní zástupce celé stáhl a já měl klid.Poté jsem měl akorád soud o navrácení všeho vybavení a i zabavené ganjy,u soudu jsem je poslal do prdele a odešel.
Tod muj příběh s udavači-podcenil jsem to,že na to benga budou srát kvuli skřínce 1x1 metr a ono né no.Poučen na dlouhou dobu.
Diky,
kamosovi vzali 36kytek,vetraky,kvetinace a snad i lampu, zbytek nechali,mel pak dobryho pravnika...1000,- a rok a pul podminku...lito stal ten pravnik