Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Milý groweři, chci Vás poprosit o pár rad, jelikož mi pozdě došlo že mám víc kytí než mám mít v boxu 120x120 a předpokládám že mi to zaroste tak že nebude dole dostatek světla tak Pia napadla varianta umístění CFL nebo zářivek či Ledek na bok stanů. Zvolil jsem nakonec LED z důvodu spotřeby a svítivosti. Tudíž budu kupovat:
Původní příspěvek od jarmilskorepic Milý groweři, chci Vás poprosit o pár rad, jelikož mi pozdě došlo že mám víc kytí než mám mít v boxu 120x120 a předpokládám že mi to zaroste tak že nebude dole dostatek světla tak Pia napadla varianta umístění CFL nebo zářivek či Ledek na bok stanů. Zvolil jsem nakonec LED z důvodu spotřeby a svítivosti. Tudíž budu kupovat:
Buď zvolím 4x 50W nebo 4x 100W co myslíte ?
Čus neviem ako ich máš vysoké a ako sú na tom s výživou, no nič by som na tvojom mieste nešpekuloval s nejakým dosvecovaním. Jednoducho keď zaplníš plochu stanu a budú pekne papať (bez deficitu ako som to mal ja). Tak ich kľudne prepni, výškový rozdiel vyriešiš podložením. Keď sa rozbehnú po prepnutí, nebude to žiaden nekontrolovaný rast (ideš kokos prvý krát, nie hydro). Potom uvidíš kam Ti lampa dosvieti a podľa toho preriediš zbytočné spodky. To je zhruba celá veda + sleduješ ako reagujú na výživu.
Ja mám v DS150 (plocha 150x150) Awinga medium 600W, čo u Teba v Homeboxe Q120 je skoro ideál. Za mňa škoda investovať ďalšie prachy, máš parádny setup. Už ide len o to chytiť pestovanie do ruky, pre inšpiráciu viď moje pokusy v kokose. Žiadna sláva, no lepší sa to . Nech to rastie.
ahoj, nečetl jsem cele tema ale na začatku pišeš, že mas vybojku čistě květovou v tom bych viděl problem já. tet už budeš přepínat tak je to jedno ale na příště pořid metalhalogenku MH nebo alespon kombinovane spektrum at se daří
Díky kluci, přeji hodně zdaru, počkám teda jestli dosvícení bude potřeba, pokazil jsem spoustu věcí, snad se grow vydaří, smutnice jsem už sice neobjevil a lampa mi ale nějak bzučí, klipsnáky jsou uplně na prd a mám blbec 5 modelů ve stanu. Snad budu mít aspon pro svojí spotřebu.
Mám je asi přelitý, nějaké listy žloutnou, spotřeba energie je enormní a délka pěstu nekonečná. Poslední dobou myslím že pěstování je na prd a začnu to zase kupovat... Zdarec
Ono je někdy lepší na kytky pár dnů zapomenout, než každou půlhodinu se snažit něco vylepšit. Vybavení máš luxusní a začal jsi před měsícem, chce to jen trochu trpělivosti a nadhledu :-)
Tak jak se ti daří ? Co to žloutnutí ,už ok nebo přetrvává?... Jinak co to máš za kokos ? Příde mi nějakej hrubej, a taky jaké máš EC a PH teď na květ ?
Jsou jako borovice, kokos od plagronu, myslím že normální hrubost.
Ph a ec je teď strasnej boj. Dnes jedu pro ph up protože hnojky od canny bio žerou ph strašným způsobem. Ec1,2 a ph v zálivce 4,3 .tudiž hnojím 0,70 ec, ph 5,8.
Dneska jím dám 1,5ec a 6,0 ph a canna boost.
covece jarmile muzes mi rict co jim lejes za drijak? ze 7,4 to schodis na 4,3... to asi nedelas dobre kluku
a co tam pocitas to tudiz hnojim... to nechapu
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................