Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uvidíme ,snad jo , lezl jsem dovnitř a relativně tma už tam je . Máš to ctvrtej den a už mi přijde že se to zaonacuje , vic s tim nevymyslim jedině koupit tu silazni rovnou ale zrovna neni moc baksis.
Takhle je na tom první nakvejtac
Naposledy upravil anon383596 30-06-2016 v 11:59 AM
Kveteme na štaflích z kenyho kydu ,proc mě vsechno tak vytaci, to jsem byval flegmous jak z učebnice teď nejspíš cholerik asi bych měl přestat chlastat ten tvrdej.
Přerostly jak svižná sviňa ,takhle to mělo vypadat s pálkama.
Včera pohnojeno 4ml A +4ml B/l cca 50l sensi od AN dle tabulky
asi jo no, pomalu steluju dve pir cidla se sirenou krizem takze se k tomu bez syreny nikdo nedostane to mam uz odskouseny, vsechno kvete krom desfranu takze funkcnost poslepovance je jasna
k vynosu ,pokud bych to bral podle loni coz nejde ,bylo to samy cnko, tak dle vymery by z toho melo vypadnout cca 3kg susiny ,cekam min.
a s tim sluncem mas recht to soda ani nic jinyho nenahradi
Kua, to je dycky podívaná! Příští rok musím zkusit něco podobnýho
Dáváš hnojky s každou zálivkou?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Pecka.. furt premejslim nad polykarbonatovym foliaku kde by se dalo udela automaticky zatmivani.. odfuk+ ofuk atd.. jinak pekny doufam ze das ke konci naky makro.. a smoke report k+
Foťák pořádnej to bude chtít a dík. O smoke report se pokusím až bude s čím, ale že bych uměl dobře popisovat vůně a tak dost pochybuju.
Zajimavej smradek z toho mixu valí
Ještě prihodim par fotek+ sestava klasika od ao po desfran
Malá obětní gsc pro bong
Cn
Ao
Gsc
Naposledy upravil anon383596 23-07-2016 v 06:55 AM
Jářku.. vypadají dobře.
Jsem dost zvědavej, jak se to bude vyvíjet. Je tam toho dost. Přál bych ti taky aspoň těch 50 dní (jako jsem dal já), ale radši samozřejmě víc. Bojuj. Nechť ti počasí přeje.